ЗСУ отримає від Німеччини 50 бронеавтомобілів Dingo. Что це за техніка > Gercek Tesisat

ЗСУ отримає від Німеччини 50 бронеавтомобілів Dingo. Что це за техніка

Німеччина поставить Україні броньовану техніку – йдеться про 50 одиниць колісних бронеавтомобілів Dingo.

Ця машина перебуває на озброєнні німецької армії з 2000 року. Призначена для патрулювання та розвідки, захист цього бронеавтомобіля має витримувати вибухи мін, саморобної вибухівки, стрілецької зброї, уламків, гранат тощо. Приблизна вартість 1 машини – $500 000.

Яку автомобільну та військову допомогу для ЗСУ надали США та Німеччина в серпні

Німеччина передасть 20 ракетних установок на базі пікапів

Німеччина передасть в Україну 16 танків-мостоукладачів

Наразі є дві базові модифікації цієї машини – Dingo 1 на шасі Unimog U-100-L та Dingo 2 на шасі Unimog U5000 (важча, більша за розмірами, має кращий захист та потужніший двигун). ATF Dingo 2 — це вдосконалена версія Dingo, заснована на оновленому шасі Unimog U 5000 з покращеним захистом і більшим корисним навантаженням. Він пропонується у двох версіях з колісною базою 3250 (3,5 тонни корисного навантаження) і 3850 мм (4 тонни корисного навантаження). Dingo 2 може вмістити вісім осіб.

ЗСУ отримає від Німеччини 50 бронеавтомобілів Dingo. Что це за техніка - броне

Озброєння машини – станція KMW 1530, запозичена з розвідувальної машини Fennek, з 7,62 кулеметом MG3, 12,7-мм кулеметом Browning M2 та місцем для кріплення станкового гранатомета HK GMG, є опція дистанційного керування зброєю.

Ламбрехт також згадала й щодо “кільцевого обміну” бронетехнікою з Грецією, за яким ЗСУ мають отримати додаткові БМП-1, однак коли саме це відбудеться не вказала, зауваживши лише про те, що Німеччина наразі “на фінішній прямій, на останніх декількох сантиметрів” від завершення цього “кільцевого обміну”.

Німеччина надасть Україні ще зенітні комплекси Gepard та мобільні мости

В Україну прибули надточний локатор та 5 САУ GEPARD з Німеччини

admin

Наверх