Завдяки чому DAF XD став «Міжнародною вантажівкою 2023 року» > Gercek Tesisat

Завдяки чому DAF XD став «Міжнародною вантажівкою 2023 року»

Серія DAF XD нового покоління отримала нагороду «Міжнародна вантажівка року 2023» журі з 24 редакторів комерційних автомобілів і старших журналістів, які представляють 24 найбільші журнали з вантажоперевезень по всій Європі. Минулого року серії DAF XF, XG і XG⁺ нового покоління для далеких і важких перевезень були обрані «Міжнародною вантажівкою року 2022».

Завдяки чому DAF XD став «Міжнародною вантажівкою 2023 року» - DAF

Підводячи підсумки голосування журі, голова конкурсу «Міжнародна вантажівка року» Джаненріко Гріффіні прокоментував: «Випускаючи нову серію XD, компанія DAF представила найсучаснішу вантажівку для дистрибуції, яка встановлює нові стандарти у своєму класі. Модельний ряд вантажних автомобілів значно покращує прямий і непрямий огляд, отже, безпеку, що є ключовим фактором для транспортних засобів для розповсюдження. Крім того, ефективність автомобіля та комфорт водія вводять новий стандарт у цьому сегменті».

DAF отримав титул Trucks of the Year 2023

Круговий огляд
Гріффіні підкреслив, що журі IToY високо оцінює положення за кермом і покращену оглядовість, яку забезпечують велике вигнуте лобове скло, бічні вікна з низькими лініями поясу та додаткове вікно огляду на бордюр. «Ці функції разом із камерою кутового огляду та додатковою цифровою системою огляду, яка замінює традиційні головні дзеркала, значно покращують безпеку вразливих учасників дорожнього руху».

Новий стандарт безпеки
Дизайн кабіни нового покоління DAF XD має велике лобове скло та великі бічні вікна з наднизькою лінією пояса, що забезпечує найкращий у своєму класі прямий огляд. Це досягається в поєднанні з низьким розташуванням кабіни (на 17 см нижче, ніж у новому XF) і новою приладовою панеллю «Vision Dashboard», яка характеризується контуром у напрямку до лобового скла з боку штурмана.

Завдяки чому DAF XD став «Міжнародною вантажівкою 2023 року» - DAF

В якості опції доступні оглядове вікно та складне сидіння переднього водія для безперешкодного огляду пішоходів і велосипедистів поруч із вантажівкою з боку переднього водія. Система DAF Digital Vision System і DAF Corner View додають неперевершений непрямий огляд. Система DAF City Turn Assist попереджає водія візуальними та звуковими попередженнями, коли інші учасники дорожнього руху знаходяться в сліпій зоні з боку штурмана.

Новий стандарт ефективності
Першокласна паливна ефективність і низькі викиди CO2 реалізуються завдяки ідеально сформованій аеродинамічній кабіні. Він має такі ж великі радіуси, вигнуте лобове скло, чудову герметичність і оптимальний потік повітря в двигуні та під кабіною, як і моделі DAF XF, XG і XG⁺ для дальніх поїздок.

Завдяки чому DAF XD став «Міжнародною вантажівкою 2023 року» - DAF

Новий двигун PACCAR MX-11, інтелектуальна система обробки вихлопних газів, низька вага автомобіля, стандартна автоматизована трансмісія TraXon і складні системи допомоги водієві сприяють найкращій на ринку ефективності автомобіля. Широка доступність ВВП, модулів кріплення до кузова та роз’ємів забезпечує першокласну зручність для кузовщиків.

Новий стандарт комфорту водія
Нове покоління XD пропонує чудові, легкодоступні та просторі кабіни об’ємом до 10 м3. Разом із кабіною Sleeper і Sleeper High Cab доступна денна кабіна, яка пропонує збільшений внутрішній простір у стандартній комплектації.

Ідеальне положення за кермом гарантується завдяки неперевершеним діапазонам регулювання сидіння та керма. Вражаюча та надзвичайно ергономічна панель приладів має кристально чисті та повністю цифрові панелі приладів. Нова чудова конструкція передньої частини шасі, підвіска кабіни та підвіска задньої осі покращують плавність ходу та керованість.

DAF XDC і XFC для професійного використання та будівництва
На виставці IAA Transportation 2022 DAF також представляє нове покоління DAF XDC і XFC. Ці високоякісні будівельні машини оснащені дво-, три- та чотиривісними конфігураціями з одним або подвійним приводом, щоб відповідати особливим вимогам професійного та будівельного сегментів.

Завдяки чому DAF XD став «Міжнародною вантажівкою 2023 року» - DAF

Високе корисне навантаження та міцна конструкція
XDC нового покоління з 10,8-літровим двигуном PACCAR MX-11 і XFC з 10,8-літровим PACCAR MX-11 і 12,9-літровим двигуном PACCAR MX-13 пропонують високі корисні навантаження завдяки малій спорядженій масі. Ці моделі конструкції розроблені для виконання найскладніших робіт у найсуворіших умовах і мають міцний бампер, міцну решітку радіатора та сталеву захисну пластину радіатора. Вантажівки XDC і XFC пропонують великий кут під’їзду та високий дорожній просвіт для відмінних характеристик бездоріжжя.

Нові вантажівки преміум-класу DAF для професійної та будівельної промисловості почнуть виробляти на початку 2023 року та доступні для замовлення вже зараз.

Електричні та дизельні двигуни
Крім того, 24 члени журі також високо оцінили продуктивність нових високоефективних силових агрегатів XD, які включають потужні двигуни PACCAR MX-11 з автоматизованою коробкою передач ZF TraXon із розширеними функціями прогнозування. Анонс серії абсолютно нових, повністю електричних силових агрегатів вразив комітет журі.

Завдяки чому DAF XD став «Міжнародною вантажівкою 2023 року» - DAF

«Чудове визнання»
Президент DAF Trucks Харальд Зайдель прокоментував: «Перемога в номінації «Міжнародна вантажівка року 2023» є чудовим визнанням для наших співробітників і дилерів DAF. Це доводить, що DAF XD преміум-класу встановлює нові галузеві стандарти для клієнтів у сфері професійних послуг і дистрибуції, пропонуючи першокласну безпеку, ефективність і комфорт водія».

Відмінний у універсальності
DAF XD нового покоління доступний для замовлення в повному наборі конфігурацій 4×2 і 6×2, як для тягачів, так і для шасі. Виробництво почнеться восени 2022 року.

DAF на виставці IAA2022 представляє світові новинки

admin

Наверх