Епіцентр передав 20 реанімобілів для медиків > Gercek Tesisat

Епіцентр передав 20 реанімобілів для медиків

Придбані авто швидкої медичної допомоги типу C мають повний привід — для покращеної прохідності та швидшого й безпечнішого доправлення важкопоранених до лікарень. Також реанімобілі обладнані всім необхідним для порятунку життів у дорозі: апаратами штучної вентиляції легень, електрокардіографами, дефібриляторами-моніторами, вакуумними шинами і матрацами, кріслами для евакуації та іншою реанімаційною апаратурою.

Епіцентр передав весь свій автопарк на потреби ЗСУ

Епіцентр передав 20 реанімобілів для медиків - медик

Як наголосила засновниця та голова ТОВ “Епіцентр К” Галина Герега: “Життя людини – це найвища цінність у сучасному цивілізованому світі. Україна сьогодні бореться за свободу і незалежність. Наші лікарі під обстрілами роблять унікальні операції, витягують людей з-під завалів, а військових – з поля бою, не шкодуючи власного життя, рятують життя іншим.

Епіцентр передав 20 реанімобілів для медиків - медик

Ми взяли на себе зобов’язання закупити та передати 55 бронешвидких та реанімобілів. Головна мета нашої благодійної ініціативи в її назві: «Рятуємо життя». І я переконана, бізнес має бути завжди готовим допомагати, особливо в такий критичний період”, – підкреслила п. Герега.

В Україні виготовили партію швидких на шасі Fiat Ducato

admin

Наверх