Електрокросовер Nissan Ariya підкорить обидва полюси Землі > Gercek Tesisat

Електрокросовер Nissan Ariya підкорить обидва полюси Землі

Модифікована Nissan Ariya, презентація якої відбудеться у лютому, подолає понад 27 000 км екстремальних маршрутів у найнещадніших погодних умовах та стане першою автівкою, яка зробить подібну подорож. У цю мандрівку на борту модифікованої Ariya e-4ORCE вирушить британський мандрівник Кріс Ремсі разом зі своєю дружиною Джулі Ремсі, яка обіцяє стати найцікавішою пригодою у їхньому житті.

Для підготовки до суворого полярного ландшафту Арктики та Антарктики екстер’єр Nissan Ariya e-4ORCE, на якій Кріс вирушить в експедицію, буде додатково зміцнено. Збільшений кліренс та колісні арки для великих шин, додатковий зовнішній тюнінг – все це зробить Ariya підготовленою та захищеною під час подорожі у найбільш екстремальних умовах у світі.

«Наважуючись робити те, чого не можуть інші, Nissan і команда ініціаторів екстремальної експедиції «Від полюса до полюса» розширюють можливості електрокарів, прискорюючись на шляху до мети створення чистішого, безпечнішого та інклюзивного світу. Вирушаючи у цю амбітну експедицію, ми сподіваємося надихнути людей по всьому світу і показати, наскільки функціональними є електромобілі, та сприяти їх популяризації, роблячи свій внесок у скорочення викидів CO2 у світі», – Кліодна Лайонс, регіональний віцепрезидент з планування випуску продуктів і впровадження послуг.

Під час цієї важливої експедиції Nissan планує продемонструвати прогресивні можливості своєї найпередовішої технології керування повним приводом e-4ORCE. Технологія e-4ORCE, впроваджена у моделі Ariya, дозволила досягти балансу між потужністю та безпрецедентною маневровістю, дозволяючи впевнено і легко керувати потужним авто та плавно і рівно гальмувати. Потужна та оснащена сучасними технологіями Ariya, що є лідером у своїй галузі, стане ідеальним супутником у захопливих подорожах.

Nissan прагне збільшити кількість електрокарів на дорогах, роблячи світ чистішим, через свою ініціативу Nissan Ambition 2030, довгострокову стратегію, направлену на розширення можливостей користування насамперед електрокарами та безперешкодного пересування ними.

Слідкуйте за новинами компанії Nissan та команди експедиції «Від полюса до полюса», яка скоро вирушить у найголовнішу пригоду свого життя аби більше розповісти про проблему кліматичної кризи та яку роль відіграють електрокари у зменшенні викидів вуглецю.

Відразу кілька моделей Nissan отримали 5 зірок безпеки Euro NCAP

admin

Наверх