Електробуси TEMSA підкорюють європейські міста > Gercek Tesisat

Електробуси TEMSA підкорюють європейські міста

Група PPF інвестувала в TEMSA, прагнучі використовувати синергію зі Skoda Transportation і дати імпульс обом компаніям можливість розширення на міжнародних ринках, залучаючи великих клієнтів у всьому світі своїми сучасними та екологічно безпечними рішеннями для громадського транспорту.

Електробуси TEMSA підкорюють європейські міста - TEMSA

TEMSA Avenue Electron та MD9 electroCITY вже використовуються в інфраструктурах пасажирського транспорту європейських міст та отримали високу оцінку містян. Кількість автобусів під брендом TEMSA щодня зростає в таких країнах, як Німеччина, Франція, Швеція, Іспанія, Італія та Великобританія. TEMSA претендує на лідерство в трансформації європейських міст до життя з нульовими викидами.

Компанія TEMSA постійно бере учать у європейських галузевих виставках: Autocar EXPO в жовтні цього року у Франції, на транспортному ярмарку в Ганновері у вересні місяці.

Існує п’ять різних моделей електромобілів, які TEMSA випустила сьогодні та підготувала до масового виробництва, що дозволяє пропонувати своїм клієнтам електричні автобуси у будь-якому сегменті. Всі електробуси мають акумуляторні блоки, розроблені та виготовлені компанією TEMSA.

Електробуси TEMSA підкорюють європейські міста - TEMSA

Офіційний імпортер автобусів ТЕМСА в Україні – компанія «АВТО-РЕГІОН» підтримує концепцію розвитку інтелектуальної мобільності українських міст.

Ми вже повідомляли що TEMSA Avenue Electron доступний для замовлень в Україні з вересня цього року

Він є доступним і безпечним транспортним рішенням з обладнанням, сумісним з правилами Європейського Союзу. Електробус Avenue Electron має акумулятори з варіантами 240 кВт, 300 кВт і 360 кВт. Система управління акумуляторами та їх заряджання, розроблена компанією TEMSA Tech спільно з компанією Skoda. Запас ходу – більше 200 км. Час до повної зарядки акумуляторів – від 2 годин. В наявності зарядні станції з одним або двома роз’ємами типу CCS.

Електробуси TEMSA підкорюють європейські міста - TEMSA

Завдяки прямій передачі потужності двигуна на ведучий міст і конструкції, яка не вимагає окремої коробки передач та трансмісії, Avenue Electron має значно нижчі витрати на обслуговування, ніж його конкуренти.

Вже декілька громад місцевого самоврядування України мають у розробці кейси по використанню електричних автобусів ТЕМСА у громадському транспорті регіону.

Імпортер компанія АВТО-РЕГІОН повідомив, що має на своєму віддаленому складі наявні електричні автобуси і може забезпечити їх постачання в Україну.

Сервісна мережа ТОВ «АВТО-РЕГІОН» входить в до європейської мережи сервісних станцій TEMSA.

Електробуси TEMSA підкорюють європейські міста - TEMSA

Міський електобус Avenue Electron від Temsa – це відповідь на вимоги сучасного суспільства, яке бажає міської мобільності та дбайливо ставиться до навколишнього середовища.

Міські автобуси TEMSA LF12 вже вийшли на маршрути в передмісті Києва

admin

Наверх