Електричний DAF CF Electric подолав найскладніший гірський перевал Європи > Gercek Tesisat

Електричний DAF CF Electric подолав найскладніший гірський перевал Європи

DAF CF Electric представлений на ринку з 2018 року і доступний як тягач 4×2 і 6×2. Повністю електричний автомобіль – третє покоління якого зараз на дорогах – уже використовується, зокрема, в Нідерландах, Німеччині, Бельгії, Великобританії та Угорщині для різних застосувань, включаючи розповсюдження в супермаркетах, збір сміття та контейнерні перевезення. Завдяки розумному плануванню та проміжній зарядці клієнти можуть проїжджати до 500 км на день з CF Electric.

Підтвердження можливості використання в гірських районах
Проте деякі транспортні оператори в гірських районах, схоже, сумніваються щодо використання електромобілів. Офіційний дилер DAF з Австрії Tschann вирішив, що настав час покласти край цьому скептицизму, за допомогою DAF Trucks. «Де ще, як не на найскладнішій, але красивій гірській дорозі в Європі, ви могли б довести якість і зручність використання CF Electric?», ​​– сказав директор Tschann Енріко Сімма.

Різкі повороти та круті схили: найвище випробування
CF Electric з повною масою 26 тонн проїхав від Зальцбурга до підніжжя високогірної дороги Гроссглокнер по автомагістралях і провінційних дорогах. Звідти було взято курс до Kaiser-Franz-Josefs-Höhe, фінішної прямої звивистого, вражаючого гірського перевалу. Сімма продовжив: «Незважаючи на захоплюючі краєвиди, які відкриваються на шляху, 48-кілометровий маршрут із 36 різкими поворотами та крутими схилами 12% залишається викликом. Це найкращий тест для будь-якого транспортного засобу — і CF Electric пройшов його на відмінно! Це доказ того, що CF Electric можна використовувати на будь-якому маршруті, якщо є хороша інфраструктура зарядки!»

DAF вже випустив 10 000 вантажівок нового покоління

admin

Наверх