До кінця жовтня на нові кросовери BAIC X3 діє акційна ціна > Gercek Tesisat

До кінця жовтня на нові кросовери BAIC X3 діє акційна ціна

Нагадаємо, BAIC – це пекінський автомобільний бренд, який входить до складу BAIC Group та має спільні підприємства із Hyundai, Mercedes та ін.. Доречі BAIC Group є найбільшим тримачем акцій Mercedes AG.

До кінця жовтня на нові кросовери BAIC X3 діє акційна ціна - BAIC

Автомобілі BAIC – відносно новий бренд в Україні, продажі стартували в січні цього року, але є добре відомим та впізнаваним на найбільшому автомобільному ринку планети – в КНР. Разом із клієнтськими та журналістськими тестами в Україні, експлуатаційні якості машин щоденно тестують і в самій компанії дистриб’юторі. Півтора десятки автомобілів X3 безперервно експлуатуються в службових цілях менеджерами материнської компанії BBCars – АГСОЛКО-Україна. Машини вигідно вирізняються точністю та легкістю керування, комфортом та економічністю.

Модель BAIC Х3 – це практичний компактний кросовер з великим містким салоном та багажним відділенням. Загальною довжиною 4,3 метри.

До кінця жовтня на нові кросовери BAIC X3 діє акційна ціна - BAIC

Над дизайном моделі працювала команда під керівництвом Lowie Vermeersch, екс-дизайнера Maserati який створив неймовірний GranTurismo, та Shan Wei дизайнер Mercedes Benz, його витвір – S серія W222.

Під капотом атмосферний 1.5 літровий бензиновий двигун на 116 к.с. в парі із 4-ст АКПП від Aisin, система кермового управління від німецького лідера галузі Thyssenkrupp.

BAIC X3 обладнано всіма сучасними системами безпеки: ESP, ABS, EBD, ЕВА, TPMS, подушки безпеки водія та пасажира та ін.

Технології – 8 дюймовий мультимедійний монітор, Bluetooth, підключення смартфону по типу MirrorLink, камера заднього виду, парктроніки, електромеханічне стоянкове гальмо та ін.

До кінця жовтня на нові кросовери BAIC X3 діє акційна ціна - BAIC

В екстер’єрі переважають плавні гармонійні лінії із великою решіткою радіатора та виразною LED оптикою. Великі легкосплавні диски на 17 дюймів.

Інтер’єр – об’ємний салон в темних тонах з комбінованою обшивкою сидінь та безліччю сучасних та новаторських рішень. Приємним бонусом буде велетенський панорамний дах з люком, який вже включено у вартість автомобіля.

Гарантійний період для ринку України становить 5 років або 100 000 км, в залежності від того, що настане раніше.

До кінця жовтня на нові кросовери BAIC X3 діє акційна ціна - BAIC

Відеоогляд BAIC X3 можна подивитись за посиланням.

Діють вигідні кредитні програми.

* регулярна вартість автомобіля в комплектації Luxury становить 697 977 грн із ПДВ. Розмір знижки складає 51 702 грн із ПДВ. Ціни можуть змінюватись в залежності від офіційного курсу НБУ.

В Украине стартуют продажи автомобилей нового бренда из Китая

admin

Наверх