Дебютував новий Volkswagen Amarok. Подробиці про модель > Gercek Tesisat

Дебютував новий Volkswagen Amarok. Подробиці про модель

Volkswagen Комерційні автомобілі продали 830 000 одиниць VW Amarok першого покоління в Європі, Австралії, Новій Зеландії, Африка, Північній Азії і Південній та Центральній Америці. Тепер настає час другого покоління. Все нове. Але дизайн Volkswagen відразу дає зрозуміти: це Amarok. Він став більшим, могутнішим, більш спортивний і більш харизматичний.

Дебютував новий Volkswagen Amarok. Подробиці про модель - Volkswagen

Нова передня частина пікапа сама по собі виразна у варіантах комплектації «Amarok», «Life» і «Style», а також у топових версіях «PanAmericana» (позашляховий стиль) і «Aventura» (ексклюзивний стиль). Новий Amarok випускається з чотиридверною подвійною кабіною (DoubleCab) і дводверною кабіною (SingleCab). У силуеті колісні арки, які є напівкруглими як і раніше, особливо вражають в обох версіях. Довга колісна база покращує пропорції та позашляхові якості. Новий Amarok має довжину 5350 міліметрів (на 96 мм довший за свого попередника). Колісна база 3270 мм означає збільшення на 173 мм.

Дебютував новий Volkswagen Amarok. Подробиці про модель - Volkswagen

Це забезпечує більше місця, особливо на другому ряду сидінь подвійної кабіни. При цьому колісна база значно зросла більше загальної довжини. І це скорочує звиси кузова. Також значно покращуються глибина переходу вбрід. Раніше було 500 мм, тепер 800 мм.

Дебютував новий Volkswagen Amarok. Подробиці про модель - Volkswagen

Якісний салон Volkswagen для професійних завдань Завдяки цифровим дисплеям інтер’єр було налаштовано за допомогою команди дизайнерів Volkswagen Commercial Vehicles. Спектр дисплеїв складається з цифрових 8,0-дюймових приладів («Digital «Кокпіт», повністю цифровий і розміром 12,0 дюймів на моделях Style і вище) і дуже сучасний сенсорний екран у форматі планшета (розміром 10,0 дюймів; на Style і вище 12,0 дюймів як стандарт).

Інші функції, такі як аудіосистема від Harman Kardon, в стандартній комплектації Amarok PanAmericana та Ventura та доступні як опція для інших специфікацій лінії – добре вписуються в цю сцену з високою якістю деталей. Так само включено як стандарт до Amarok PanAmericana та Aventura: шкіряна панель приладів з елегантною контрастною строчкою.

Дебютував новий Volkswagen Amarok. Подробиці про модель - Volkswagen

Достатньо місця у вантажному боксі для корисного навантаження до 1,16 тонни
Він також вражає простором позаду подвійної або одинарної кабіни: у так званій кабіні вантажний ящик. Як і у випадку з попередньою моделлю, вантажне ліжко між в колісних арках достатньо місця для європіддона, завантаженого боком. Версія з однорядною кабіною може навіть прийняти дві палети, завантажені боком. Вантаж прикріплений через проушини на вантажній платформі, кожна з яких може витримати навантаження до 500 кілограмів.

Дебютував новий Volkswagen Amarok. Подробиці про модель - Volkswagen

Новий асортимент аксесуарів відповідає всім вимогам
Цікавим фактом для мандрівників є те, що статична вантажопідйомність даху становить 350 кг – достатньо, наприклад, для чотиримісного намету на даху, який буде доступний як аксесуар. На заводі або в асортименті аксесуарів також будуть такі функції, як легкосплавні диски розміром до 21 дюйма, всюдихідні шини (до 18 дюймів) і різноманітний асортимент кріплень для причепів. Інші функції, доступні для вантажного боксу, включають тримач для велосипеда, багатофункціональна несуча система, ручна версія рулонного покриття тощо.

Дебютував новий Volkswagen Amarok. Подробиці про модель - Volkswagen

П’ять двигунів з турбонаддувом, індивідуально розроблених для світових ринків
Чотири турбодизельні (TDI) двигуни та один турбований бензиновий (TSI) двигун розроблено для нового VW Amarok. Якістю, спільною для всіх п’яти двигунів, є ефективність і високий рівень крутного моменту. На африканському ринку, наприклад, це базова специфікація двигуна, який використовується: чотирициліндровий 2,0-літровий TDI потужністю 110 кВт (150 PS). З точки зору вихідної потужності наступним двигуном для багатьох ринків світу є двигун 2.0-літровий чотирициліндровий TDI потужністю 125 кВт (170 к.с.). Як третій рівень, Volkswagen Комерційні Автомобілі будуть оснащені чотирициліндровим двигуном TDI об’ємом 2,0 л з бі-турбонаддувом; він розвиває 150 кВт (204 к.с.) або 154 кВт (209 к.с.) залежно на ринку. Двигун, який використовується як новий топовий TDI, — 3,0-літровий V6. Це забезпечує вихідну потужність 177 кВт (241 к.с.) або 184 кВт (250 к.с.) залежно від ринку. А 2,3-літровий бензиновий двигун з турбонаддувом (302 к.с.) також був спеціально розроблений для традиційних ринків бензинових двигунів.

Дебютував новий Volkswagen Amarok. Подробиці про модель - Volkswagen

Нова 10-ступінчаста автоматична коробка передач і системи 4MOTION З вихідною потужністю 154 кВт усі версії Amarok надійдуть на ринок як стандартно з новою 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач, що обслуговується через електронне перемикання передач (по дроту). Для версії 150 кВт ця автоматична трансмісія буде доступна як опція. Нова 10-ступінчаста коробка передач замінює 8-ступінчасту АКПП попередньої моделі. Крім того, буде 6-ступінчаста автоматична коробка передач і механічна 6-ти або 5-ступінчасті коробки передач для різних двигунів.

Дебютував новий Volkswagen Amarok. Подробиці про модель - Volkswagen

На багатьох ринках Amarok постачається з повним приводом (4MOTION) як стандарт. Залежно від регіону та двигуна буде дві різні системи 4MOTION тут: один із можливістю вибору повного приводу в залежності від ситуації та один з постійним повним приводом.

Понад 20 нових систем допомоги водієві роблять водіння ще більш легким
До шести різних профілів водіння (режимів водіння) допомагають водієві в різноманітних ситуаціях – наприклад, під час руху по слизькій поверхні або по складному бездоріжжю. Новий Amarok також полегшує керування завдяки системам допомоги водієві. Більше 20 із цих систем – наприклад, адаптивний круїз-контроль ACC+ (включає дорожні знаки в автоматичний контроль швидкості за допомогою сканування камерою) та «IQ.LIGHT – LED матричні фари».

Детальніше про Volkswagen Amarok

Дебютував новий Volkswagen Amarok. Подробиці про модель - Volkswagen

admin

Наверх