В Італії налагодять випуск китайських гіперкарів Hongqi > Gercek Tesisat

В Італії налагодять випуск китайських гіперкарів Hongqi

В Італії налагодять випуск китайських гіперкарів Hongqi - Hongqi
Китайський концерн FAW спільно з американським стартапом Silk EV оголосив про плани будівництва заводу в італійському місті Реджо-Емілія, “Моторній долині”, де розташовані потужності Ferrari, Lamborghini, Maserati та Pagani. Будівництво розпочнеться вже у вересні: на новому підприємстві організують випуск гібридних гіперкарів марки Hongqi, а саме моделі S9. Запуск виробництва попередньо намічено на 2023 рік, уточнює агентство Nikkei.
Гіперкар Hongqi S9 був розроблений спільним підприємством Silk-FAW Automotive, воно візьметься за його виробництво в Італії. Угода з оренди землі у «Моторній долині» буде закрита вже 5 серпня, а церемонія початку будівництва запланована на перші дні вересня. Інвестиції у проект перевищують один мільярд євро.

В Італії налагодять випуск китайських гіперкарів Hongqi - Hongqi

Nikkei не згадує конкретну модель, але очевидно, що йдеться саме про гіперкар S9. Він дебютував на автосалоні в Шанхаї минулого року і являє собою гібрид, що підзаряджається: в рух його наводить установка, що включає бітурбодвигун V8 4.0 і три електромотори. Сумарна віддача агрегатів сягає 1400 кінських сил. За дизайн серійного S9 відповідав Вальтер де Сільва, який раніше працював у Alfa Romeo, Seat та Audi.

На момент презентації моделі йшлося про те, що буде вироблено всього 99 екземплярів Hongqi S9 вартістю близько $1.5 мільйона кожен, а виробництво, крім італійської «Моторної долини», буде організовано і в китайській провінції Гірін.

На украинский рынок выходит китайский люксовый бренд Hongqi

admin

Наверх