В Україні стартують продажі нових автобусів SUNLONG > Gercek Tesisat

В Україні стартують продажі нових автобусів SUNLONG

Нова цікава ринкова пропозиція АГСОЛКО – це різноманітні автобуси для різних галузей застосування, виробництва потужного китайського бренду SUNLONG. Важливою особливістю даного бренду є виготовлення повного спектру автобусів на різних видах палива – дизельне, природний газ, чисто електричне, гібридне та водневе паливо. Наразі це дуже актуально для економіки України, адже використання таких автобусів дозволить уникнути складнощів, пов’язаних з дефіцитом палива, пошкодженням тролейбусних ліній та залізничних колій. До того, автобуси SUNLONG виготовляються за сучасними екологічними стандартами – дизельні відповідають стандартам Євро5/ Євро 6, в лінійці присутні і моделі з електричними двигунами, що є сучасним трендом на цивілізованих світових ринках.

В Україні стартують продажі нових автобусів SUNLONG - SUNLONG

Shanghai Shenlong Bus Co., Ltd. (власник бренду SUNLONG), розташована в міжнародному мегаполісі – Шанхаї, займає площу 200 000 м2, її річна виробнича потужність становить понад 10 000 автобусів. Компанія спеціалізується на дослідженні та розробці, виробництві та продажі автобусів, що охоплюють усі сегменти ринку, такі як міжміські перевезення, туризм, громадський транспорт, маршрутні перевезення, і є одним із найбільших підприємств з виробництва автобусів у Шанхаї. У рік компанія продає близько 4500 автобусів різних типів з обсягом продажів понад 2 мільярди юанів.

З моменту заснування у вересні 2005 року, компанія постійно впроваджує інновації та стандарти індивідуального дизайну і виробництва з метою задоволення потреб клієнтів. На сьогодні компанія сформувала повний продуктовий ланцюг, який налічує понад 200 моделей у 20 категоріях автобусів середнього та вищого класу від 6 до 13,7 метрів.

Наразі доступні до замовлення три моделі з великого різноманіття автобусів SUNLONG:
• Міський електричний автобус SUNLONG SLK6121EV
• Дизельний туристичний автобус SUNLONG SLK6903 (EURO 5)
• Дизельний туристичний автобус SUNLONG SLK6933 (EURO 6)

В Україні стартують продажі нових автобусів SUNLONG - SUNLONG

Дизельні автобуси SUNLONG оснащені комплектуючими від провідних виробників – двигун CUMMINS, паливна апаратура BOSCH, гальмівна система WABCO.

Електричний автобус укомплектований потужною батареєю, що забезпечує запас ходу до 250 км. Час повної зарядки батареї 3,5 години.

Всі моделі автобусів SUNLONG вирізняються продуманою ергономікою, що забезпечує дуже високий рівень комфорту пасажирів та водія. Пасажирські сидіння з регулюванням нахилу спинки, підлокітником, підніжками, з 2-точковими пасками безпеки. Сидіння водія на пневмоподушці з амортизацією, має регулювання в 4 напрямках та 3-точковий пасок безпеки. Вікна повністю герметичні, посилені. Вікно водія, а також останні два вікна в салоні оснащені здвижними кватирками; панорамне вітрове скло. Безумовно, всі автобуси оснащені кондиціонерами, DVD-системами, різноманітними підсвітками та іншими звичними для люксових автобусів «няшками». Крім того, виробник може забезпечити оригінальне фарбування на замовлення клієнта!

Сучасний дизайн, економічність і безпека – це також безперечні ознаки автобусів SUNLONG.

Купити електричний автобус або дизельний автобус в Україні, а також отримати будь-яку додаткову інформацію можна в компанії «АГСОЛКО Україна» – офіційного імпортера техніки SUNLONG. Звертайтеся за телефонами (044) 290-76-26, (050) 351-62-10. Також, ви можете звернутися до регіональних представництв АГСОЛКО – наші менеджери працюють майже в усіх регіонах.

admin

Наверх