В Україні стартувала сервісна акція «Вигідне ТО від Renault» > Gercek Tesisat

В Україні стартувала сервісна акція «Вигідне ТО від Renault»

Період акції: з 10.10.2022 р. до 04.12.2022 р.

В РАМКАХ АКЦІЇ КЛІЄНТАМ ПРОПОНУЄТЬСЯ:
o технічне обслуговування зі знижками*:
• до 20% на запасні частини,
• до 10% на роботи по їх заміні;
o знижки до 15% на моторні оливи;
o знижки до 20% на оригінальні акумуляторні батареї.

ДЛЯ КЛІЄНТІВ ПОСТГАРАНТІЙНОГО ПАРКУ ІЗ БЕНЗИНОВИМИ ДВИГУНАМИ ДІЄ СПЕЦІАЛЬНА ЦІНА НА КОМПЛЕКТ VALUE+ ДЛЯ ЗАМІНИ ОЛИВИ – ВІД 995 ГРН**.

Купуючи набір Value+ та проводячи заміну оливи в офіційного дилера, клієнт отримує:
o моторну оливу із відповідним допуском RN та фільтр, які підходять саме для його автомобіля Renault;
o невеликий залишок оливи для майбутнього доливу, оскільки для більшості двигунів потрібно 4,5л оливи або менше;
o гарантію 1 рік на запчастини та роботи;
o найвищу якість виконання робіт, адже виконуючи заміну оливи в офіційного дилера, клієнт може бути впевнений у правильності виконання робіт та дотримання норм автовиробника.

Знижки на запасні частини та матеріали надаються Клієнтам за умови їх придбання та встановлення у Дилера Renault та реєстрації в системі My Renault www.my.renault.ua

Умови Акції діють як для фізичних, так і для юридичних осіб із автомобілями української реєстрації.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ ТУТ

ЗАПИС НА СЕРВІС ТУТ

РОЗРАХУВАТИ ВАРТІСТЬ ТО

Для автомобілів віком понад 5 років*** на постійній основі діє оновлена програма лояльності «Вік має значення», в рамках якої незалежно від акцій, що тривають, клієнти отримують знижку до 20%* на оригінальні запасні частини та роботи із їх встановлення.

БІЛЬШЕ ДЕТАЛЕЙ ТУТ

Обслуговування на офіційному сервісі Renault – не тільки якісне, а ще й вигідне!

MY RENAULT – персональна сторінка клієнта renault.
Зареєстровані власники автомобілів Renault і Dacia отримують додаткові бонуси в рамках сервісних пропозицій RENAULT та ексклюзивні пропозиції для їх автомобіля (ів), які недоступні власникам без персональної сторінки.
Станом на жовтень 2022 року з My Renault вже понад 90 500 власників Renault.

* Під вигодою/знижкою мається на увазі зниження звичайної рекомендованої роздрібної ціни. Розмір знижки є рекомендованим. Звичайні рекомендовані роздрібні ціни на запасні частини можна дізнатись на сайті www.parts.renault.ua. Остаточні роздрібні ціни з урахуванням знижки встановлюються дилерами самостійно, за інформацією необхідно звернутись до обраного дилера мережі Renault.
** Рекомендована акційна ціна набору для заміни оливи Value+ для автомобілів із бензиновим двигуном становить 995 грн з ПДВ. У вартість набору не включна вартість робіт по заміні оливи.
Кількість акційних запчастин обмежена.
Пропозиція діє з 10.10.2022 до 04.12.2022р. виключно в офіційній дилерській мережі Renault на підконтрольній українським органам державної влади території України (крім тимчасово окупованих територій).
*** під автомобілем старше 5 років, мається на увазі автомобіль починаючи із шостого року експлуатації ( з моменту першого продажу нового автомобіля). Наприклад, новий автомобіль було придбано в грудні 2016 року, протягом 2017-2021 рр. автомобілю виповнилось п’ять повних років, тому із 2022 року він може приймати участь в програмі.
Знижки за Програмою лояльності «Вік має значення» не додаються і не підсумовуються до знижок за іншими сервісними акціями, що проводяться в офіційній дилерській мережі Renault.

admin

Наверх