В Україні спростили умови отримання водійських посвідчень > Gercek Tesisat

В Україні спростили умови отримання водійських посвідчень

Можливість громадянам, які переїхали тимчасово жити в інше місце (регіон), скласти практичний іспит у БУДЬ-ЯКОМУ СЕРВІСНОМУ ЦЕНТРІ МВС, незалежно від того, у якому сервісному центрі складено теоретичний іспит.

Можливість здійснення навчання з теоретичної підготовки осіб, які проходять підготовку, перепідготовку й підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів за допомогою ЗАСОБІВ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНОГО ЗВ’ЯЗКУ (Zoom, Skype, Google meet тощо).

Можливість громадянам, які переїхали тимчасово жити в інше місце (регіон), отримати посвідчення водія в БУДЬ-ЯКОМУ ТЕРИТОРІАЛЬНОМУ СЕРВІСНОМУ ЦЕНТРІ МВС, незалежно від місця складання теоретичного та/або практичного іспитів.

Скорочення терміну навчання для майбутніх водіїв на категорії В (легкові авто) та C1, C, С1Е, СЕ (вантажні авто з причепом) шляхом зменшення на 20 % теоретичної частини (ШЛЯХОМ УЩІЛЬНЕННЯ ВИКЛАДАННЯ ТАКИХ ТЕМ, ЯК «БУДОВА І ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ ТЗ», «ЕТИКА ВОДІЯ ТЗ» тощо).

Можливість повернути свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, виданого за заявою його власника на ім’я особи, яка здійснює поїздку за кордон, протягом десяти днів з дня повернення цієї особи з-за кордону до БУДЬ-ЯКОГО СЦ МВС.

Відповідними нормативними актами ми зміцнюємо правові інституційні засади для надання якісних адміністративних послуг сервісними центрами МВС. Умови воєнного стану не є перешкодою для забезпечення системних покращень у роботі СЦ МВС.

У «Дії» може зявитись функція перереєстрації автомобілів

admin

Наверх