В Україні оголошено ціни на електрокросовер PEUGEOT е-2008. Незабаром в Україні > Gercek Tesisat

В Україні оголошено ціни на електрокросовер PEUGEOT е-2008. Незабаром в Україні

Новий PEUGEOT е-2008 – це нова сторінка в історії компанії, це нова ера в популярному сегменті компактних кросоверів, це ще один крок до повної електрифікації Бренду. Автомобіль втілює в собі найсміливіші амбіції Бренду: оригінальний монументальний дизайн і впізнаваний стиль PEUGEOT, інноваційні технології, передовий комфорт в салоні автомобіля, а також потужний електродвигун з запасом ходу до 330 км.

В Україні оголошено ціни на електрокросовер PEUGEOT е-2008. Незабаром в Україні - PEUGEOT

Оригінальний, стрімкий дизайн передньої частини PEUGEOT 2008 виглядає максимально технологічно і сучасно. Фірмовою особливістю автомобіля є передні фари в стилі «іклів лева»: яскраве рішення в стилі найсучасніших моделей PEUGEOT. Їх наслідують і задні ліхтарі з потрійними світлодіодними смужками, стилізованими під «кігті лева». Завдяки оригінальній світлотехніці, Новий PEUGEOT е-2008 можна легко впізнати у будь-який час дня і ночі: найстильніший автомобіль класу!

Інтер’єр новинки PEUGEOT е-2008 втілює найпотаємніші бажання справжнього «драйвера» – оригінальне поєднання кольорової палітри, повний набір сучасних технологій, «космічний» дизайн з найближчого майбутнього, висока якість оздоблювальних матеріалів. Головна відмінна риса інтер’єру Нового PEUGEOT е-2008 – фірмова концепція салону PEUGEOT i-Cockpit® 3D з голографічним дисплеєм: важлива для водія інформація відображається не в одній площині, як на стандартних приладових панелях, а буквально парить в повітрі перед водієм. Аби більш детально познайомитися з новинкою, її дизайном та технологічним оснащенням, завітайте в шоу-рум моделі.

В Україні оголошено ціни на електрокросовер PEUGEOT е-2008. Незабаром в Україні - PEUGEOT

Електрокросовер PEUGEOT е-2008 дарує нові враження від кожної поїздки. Все завдяки тиші в русі та миттєвим відгукам на педаль акселератора завдяки сучасному електромотору потужністю 100 кВт (136 л.с.) з обертальним моментом 260 Нм, який розвивається буквально з першого обороту ротора. Повністю електричний силовий агрегат гарантує Новому PEUGEOT е-2008 відмінні швидкісні показники: максимальна швидкість 150 км/год, розгін 0-100 км/год за 9 секунд.

При цьому задоволення від поїздки на повністю електричному PEUGEOT е-2008 можна розтягнути на 307-330 км (WLTP) – саме такий нормативний запас ходу забезпечує акумулятор ємністю 50 кВт, що працює з напругою 350 вольт. Для заряджання батареї від 20% до 80% ємності потрібно всього 30 хвилин при використанні «швидкої» зарядки потужністю 100 кВт або близько п’яти годин для заряду до 100% при використанні зарядного пристрою типу Wallbox. Останнє можливе завдяки тому, що Новий PEUGEOT е-2008 оснащений вбудованим зарядним пристроєм-інвертором потужністю 11 кВт. Якщо ви уже зараз готові стати одним із перших власників зарядженого електрокросовера PEUGEOT е-2008, то переходьте за посиланням та отримуйте консультацію в салонах Бренду.

В Україні оголошено ціни на електрокросовер PEUGEOT е-2008. Незабаром в Україні - PEUGEOT

Новий PEUGEOT е-2008 уже готується прибути в Україну і зараз знаходиться на півшляху в країну, тому Бренд готовий розкрити комплектацію автомобіля та ціни для українського ринку. Так, повністю електричний PEUGEOT е-2008 буде пропонуватися в єдиній топовій комплектації GT, що готова задовільнити потреби навіть найвибагливіших покупців та пропонує всі необхідні для сучасного автомобіля функції. Електрокросовер е-2008 пропонує найкращі системи безпеки від Бренду PEUGEOT – ABS, ESP, Пакет «Безпека», що включає адаптивний круїз-контроль з функцією повної зупинки “Stop&Go”, систему попередження про зіткнення та екстреного гальмування у міському циклі руху “Active Safety Brake”, активна систему утримання в смузі руху “Lane Positionning Assist” та систему розпізнавання втоми водія. Що стосується комфорту управління вашим автомобілем, то Новий PEUGEOT е-2008 оснащений переднім та заднім датчиками паркуванні і високоякісною задньою камерою на 1800, що стало уже необхідністю в умовах щільної забудови в містах. А в темну пору доби світлодіодні Full LED фари з адаптивним дальнім світлом “High Beam Assist” не тільки виділяють ваш автомобіль з загального потоку, а дарують відчуття освітлення та безпеки практично як вдень.

В Україні оголошено ціни на електрокросовер PEUGEOT е-2008. Незабаром в Україні - PEUGEOT

Незмінним для PEUGEOT залишається концепція організації простору навколо водія Peugeot i-Cockpit®, але в новому е-2008 все виведено на вищий рівень, завдяки цифровому 3D-кластеру панелі приладів. Звичайно в такому сучасному автомобілі встановлена сучасна мультимедіа з 10-дюймовим широкоформатним сенсорним дисплеєм мультимедіа, що підтримує Android Auto та Apple Car Play. Додатково до цифрового зв’язку з автомобілем в середині нього, ви також отримуєте зв’язок і на відстані – завдяки фірмовому додатку MyPeugeot ви можете контролювати параметри авто і відстежувати важливу інформацію. Додаток включає в себе чотири основні розділи: «Статистика», «Мої поїздки», «Обслуговування», «Автомобіль». З більш детальною інформацією про додаток можна ознайомитися на офіційному сайті Бренду.

Новий PEUGEOT е-2008 одразу пропонує все необхідне для комфорту та безпеки водія та пасажирів, але також ви можете встановити і додаткове обладнання, що включає 18-дюймові легкосплавні диски, які мають діамантове напилення, панорамний люк та сигналізацію. Тому заходьте на фірмовий конфігуратор Бренду, аби власноруч створити автомобіль своєї мрії та відправити його у виробництво. А вартість Нового повністю електричного PEUGEOT е-2008 в топовій комплектації GT стартує з 1 369 000 грн.

В Україні оголошено ціни на електрокросовер PEUGEOT е-2008. Незабаром в Україні - PEUGEOT

Уже зараз Новий PEUGEOT е-2008 прямує в Україну, аби порадувати фанатів Бренду та шанувальників електромобільності. Ви маєте можливість відслідковувати появу автомобіля в Україні за допомогою онлайн-складу Бренду, де знаходяться всі автомобілі, наявні на складах імпортера та дилерів. Не зволікайте та станьте одним із перших власників повністю електричного кросовера PEUGEOT е-2008!

admin

Наверх