В США виставили на продаж одну з найбільших в світі колекцій авто та мото > Gercek Tesisat

В США виставили на продаж одну з найбільших в світі колекцій авто та мото

Однак після смерті власника спадкоємці вирішили продати машини і виставили їх на аукціон Mecum. Всі автомобілі в колекції знаходяться в ідеальному стані та мають мінімальні пробіги. Найменший пробіг у Chevrolet Corvette 1978 року. На його одометрі зафіксовано цифру 8 км. Він не тільки не виїжджав на дороги, а в нього навіть ніхто не сідав.

В США виставили на продаж одну з найбільших в світі колекцій авто та мото - колекці

Найстарішим екземпляром колекції Елмера є Ford Model T 1910 року. Також увагу привертає довоєнний кабріолет Auburn 1935 випуску. До особливо цінних екземплярів можна віднести: Studebaker Commander 1955 року, Oldsmobile Starfire 1962 року, Chevrolet Caprice 1968 року, Plymouth Road Runner 1970 року, Velvedere 1966 року з 7,0-літровим HEMI V8 під капотом, Chevrolet Corvette 1963 года и Impala 1958 года с двигателем V8.

В США виставили на продаж одну з найбільших в світі колекцій авто та мото - колекці

Разом із класичними автомобілями буде продано колекцію мотоциклів та масштабних моделей. Нові власники мають намір віддати і запчастини, яких накопичилося в запасниках чимало. Аукціон проходитиме з 14 по 17 вересня. А поки що музей відкрили для всіх охочих. Як повідомило видання Аutoevolution, дорослий квиток коштуватиме 15 доларів, а дитячий – 5.

admin

Наверх