В лінійці Ford Bronco з'являться версії у ретро стилі > Gercek Tesisat

В лінійці Ford Bronco з'являться версії у ретро стилі

Іноді повертатися до минулого не лише можна, а й потрібно. Найкраще це виходить у американських автовиробників, тому чи не кожен із них має у модельному ряду машину з приставкою Heritage. Останній приклад – позашляховик Bronco і кросовер Bronco Sport у виконаннях Heritage Edition і Heritage Limited Edition, що наслідують класичний Bronco з 60-х. Цей зв’язок підкреслює навіть тираж: 1966 примірників для кожного типу кузова.

В лінійці Ford Bronco появились ретроверсії - Ford

Bronco Heritage Edition найпростіше впізнати по двоколірному кузову з дахом Oxford White і білою решіткою радіатора з червоним написом «FORD». Інші особливості версії – 17-дюймові вінтажні колеса та пластикові розширювачі колісних арок, що надають всюдиходу більш агресивний вигляд. Сталевий передній бампер з порошковим напиленням, інтегрованими буксирувальними вушками та «протитуманками» – стандартне оснащення.

Позашляховик Bronco Heritage Edition буде доступний у п’яти кольорах, Heritage Limited Edition – тільки в синьому Robin’s Egg Blue, схожим на відтінок Arcadian Blue для “Бронко” 1966 року. Наступного року до палітри обіцяють додати жовтий Yellowstone Metallic, а 2024-го — синій Peak Blue.

При цьому в основі звичайного Heritage лежить комплектація Big Bend c пакетом Sasquatch (2.3 EcoBoost, 274 л.с., 420 Нм), а Heritage Limited Edition побудований на базі Bronco Badlands, і відрізняється не тільки декором, а й двигуном (V6 2.7 , 314 л.с., 542 Нм).

В лінійці Ford Bronco появились ретроверсії - Ford

Кросовер Bronco Sport серії Heritage теж отримав дах і ґрати радіатора в кольорі Oxford White, колеса діаметром 17 дюймів та особливе оздоблення салону. Молодший Heritage Edition йде з мотором 1.5 (183 л.с., 258 Нм), старший Limited Edition – з 2.0 (248 л.с., 373 Нм).

Ціни на кросовери варіюються від 34 245 до 44 655 доларів. Позашляховик Bronco коштує дорожче: 44305 доларів за Heritage Edition і 66895 – за Heritage Limited Edition.

Ford продолжит практику использования имен автомобилей из прошлого

admin

Наверх