Выставки ДОРТЕХЭКСПО-2021 и КОММУНТЕХ-2021 пройдут уже на следующей неделе с рекордным количеством участников > Gercek Tesisat

Выставки ДОРТЕХЭКСПО-2021 и КОММУНТЕХ-2021 пройдут уже на следующей неделе с рекордным количеством участников

В виставках беруть участь більш, ніж 200 компаній з 12 країн світу, загальна виставкова площа складає 17000 кв.м. (ІІ та ІІІ павільйони МВЦ).

Цього року можна констатувати суттєве розширення експозиції спецтехніки в рамках виставок. Відвідувачі зможуть зустріти постійних учасників ДОРТЕХЕКСПО та КОМУНТЕХА, що представлять свої новинки на українському ринку, а саме: «ТЕХКОМПЛЕКТ» м. Київ; «АЛЬФАТЕКС» Полтавська обл.; «МОДУС» м. Київ; «АЛЬФАТЕХ» Дніпропетр. обл.; «З-Д КОБЗАРЕНКА» Сумська обл.; «ЕЛЬВОРТІ» м.Кропивницький; «СПЕЦКОМУНТЕХ» Волинська обл. тощо.

Специализированные выставки ДОРТЕХЭКСПО-2021 и КОММУНТЕХ-2021 пройдут уже на следующей неделе с рекордным количеством участников - КОММУНТЕХ

Після року відсутності, до експозиції в Міжнародному Виставковому Центрі повернулися такі провідні гравці ринку, як «БУДШЛЯХМАШ» м. Київ; «АВТЕК» м. Київ; «УКРАВТОКОМПЛЕКТ» м. Київ; «АВТО-РЕГІОН» м. Київ; «УКР ТРАК» м. Київ; «ПАК−ТРЕЙД» м. Житомир; «ІВЕКО Україна» м. Київ.

Але, відвідувачі виставок зможуть ознайомитися ще і з цілою когортою нових учасників, що представлять спецтехніку, як вітчизняного виробництва, так провідних світових брендів. Вперше у ДОРТЕХЕКСПО та КОМУНТЕХ беруть участь компанії: «ТРЕЛЕР Україна» м. Київ, «ІТАЛ СЕРВІС ІНТЕРНЕШНЛ» м. Київ, «AVM TRUCK & BUS» м. Київ, «ЄВРОПА АВТО ТРЕЙД» м. Рівне, «КМЗ» м. Київ, «ВЕРХНЬОДНІПРОВСЬКИЙ АВТОРЕМОНТНИЙ ЗАВОД», «МОКАВТО» м.Черкаси, «ІНТЕРКАРГОТРАК» м. Черкаси, «КРАНИ УКРАЇНИ» м. Одеса тощо.

Специализированные выставки ДОРТЕХЭКСПО-2021 и КОММУНТЕХ-2021 пройдут уже на следующей неделе с рекордным количеством участников - КОММУНТЕХ

Особливу увагу хочемо звернути на те, що завдяки унікальним для України технічним характеристикам, вся техніка, що представлена на виставках, розташована під дахом другого та третього павільйонів Міжнародного виставкового центру. А зручне розташування в 5 хвилинах пішки від станції метро «Лівобережна» та розвинута інфраструктура одного з найкращих районів Києва, дозволить відвідувачам комфортно та без перешкод спланувати свій графік для відвідування ДОРТЕХЕКСПО та КОМУНТЕХ.

Організатори та учасники виставок запрошують профільних фахівців відвідати Міжнародний Виставковий Центр з 19 по 21 жовтня 2021 року та отримати відомості щодо новітніх ринкових тенденцій на вітчизняному ринку спецтехніки.

Вхід на виставки та заходи – вільний, з дотриманням санітарно-гігієнічних норм та при обов’язковій он-лайн реєстрацією на сайті.
Он-лайн реєстрація:
КОМУНТЕХ
ДОРТЕХЕКСПО

Специализированные выставки ДОРТЕХЭКСПО-2021 и КОММУНТЕХ-2021 пройдут уже на следующей неделе с рекордным количеством участников - КОММУНТЕХ

Підписуйтесь на наші соц. сторінки та отримайте актуальну інформацію.
www.facebook.com/expo.dt
www.facebook.com/expo.kmt

В Киеве пройдут крупнейшие отраслевые выставки – КОММУНТЕХ и ДОРТЕХЭКСПО 2021

admin

Наверх