Волонтери передали вйськовим 5 броньованих Land Rover > Gercek Tesisat

Волонтери передали вйськовим 5 броньованих Land Rover

Кураторка Фонду Наталія Приходько у свою чергу наголосила, що головним пріоритетом під час пошуку та закупівлі авто були такі, які мають бронювання, бо воно захищає наших воїнів.

Які автівки воюють за Незалежність України. Фото

Волонтери привезли до України броньовані Land Rover Defender

“Тому сьогодні ми передаємо захисникам п’ять броньованих автівок марки Land Rover Defender Snatch. Я впевнена, що ці автомобілі збережуть життя нашим військовим і допоможуть їм у виконанні бойових задач”, – підкреслила вона.

Волонтери передали вйськовим 5 броньованих Land Rover - Land Rover

“Такі автомобілі цінні по-перше тим, що мають високу прохідність, а по-друге, тим, що вони броньовані. Є захист від осколків, від куль, тож життя військових усередині у більшій безпеці. В них відносно багато місця для перевезення бійців з екіпіруванням. Вони досить зручні у керуванні, не дивлячись на праве кермо. Це позашляховик, а отже дозволяє дістатися з пункту А до пункту Б досить швидко. Вони надійні, і можуть без проблем працювати у складних умовах. Такими автомобілями можна перевозити боєкомплект, можна переміщувати особовий склад, можна оперативно вивозити поранених з поля бою”, – пояснив військовослужбовець підрозділу Сил спеціальних операцій, якому передали автомобілі.

Волонтери поставили українським бійцям найкращі позашляховики. Що це за автівки

admin

Наверх