Волонтери з Рівного створили позашляховики-баггі для розвідників > Gercek Tesisat

Волонтери з Рівного створили позашляховики-баггі для розвідників

Це баггі для українських військових. Команда волонтерів працювала упродовж місяця над створенням одного. Одне авто зробили на базі Mitsubishi Pajero. Від японської автівки тут лише рама та сидіння. Інший баггі – з Hyundai Galoper.

Також автомобіль має броньоване скло. Після такого тюнінгу машина стала всюдиходом. Розганятися може до 140 км за годину, а будь-які перешкоди долає з легкістю.

Ці саморобні машини – повнопривідні. Тому долають будь-яке бездоріжжя. Такі українські баггі створила команда волонтерів з Рівного. Кажуть, їм такі автівки замовили самі військові. Після того як автівку зібрали, обов’язково проводять випробування на зносостійкість деталей та на міцність конструкції.

При необхідності дані машини можна обладнати кріпленням для будь-якої зброї. Перші дві автівки волонтери зробили за власні кошти. Виробництво їх – недешеве, дані всюдиходи обійшлися у понад 12 тисяч доларів. Майстри кажуть, готові змайструвати ще кілька моделей баггі, на них вже організували збір коштів.

Один із автомобілів передадуть на кордон з білорусю, інший – для потреб рівненської тероборони. У планах – побудувати всюдихід, розрахований на десятьох бійців.

До ЗСУ почали масово постачати багі

Українці розробили концепт баггі для військових

Розвідники будуть використовувати квадроцикли на передовій

admin

Наверх