Єдність усередині країни і з ЄС та НАТО забезпечить майбутнє України > Gercek Tesisat

Єдність усередині країни і з ЄС та НАТО забезпечить майбутнє України

00:13 14.10.2023

Єдність усередині країни і з ЄС та НАТО забезпечить майбутнє України

Президент України Володимир Зеленський під час спілкування з курсантами та викладачами військових вишів в Одесі заявив, що майбутнє України забезпечить єдність усередині країни, а також із Європейським союзом та НАТО, повідомила прес-служба глави держави. 

Зеленський зазначив, що саме об’єднана Україна не дала себе окупувати і зараз перемагає у війні з агресором.

“У цьому я вважаю, сила України та її слабкість. Слабкість – тому, що була поділена. Слабкість через те, що змогли окупувати наш Крим та Донбас напочатку війни. І влада, і люди були слабкі. Вважали, що це десь там, на сході чи в Криму, це нас не стосується… Ні, ми всі – одна країна, і в цьому сила сьогодні. у цій міці, у цьому єднанні”, – переконаний він.

За словами президента, ця єдність передбачає також єдність України з Європейським Союзом та країнами Північноатлантичного альянсу.

“Це теж велика родина і те чесне, гідне місце України. Наша держава не може бути на самоті – це складно… Ми європейці, і ми це довели. І в ЄС, і в НАТО… З НАТО трохи складніше, але я впевнений, що після війни, після перемоги все буде інакше. Майбутнє – у цій силі. Майбутнє незалежної країни”, – резюмував глава держави.

admin

Наверх