Унаслідок нічних ворожих обстрілів Харкова знищено два ринки - Терехов > Gercek Tesisat

Унаслідок нічних ворожих обстрілів Харкова знищено два ринки – Терехов

15:46 21.04.2022

Унаслідок нічних ворожих обстрілів Харкова знищено два ринки - Терехов

У ніч проти 21 квітня російські військові обстріляли два ринки в Харкові, ворожий снаряд також влучив у житловий будинок, повідомив міський голова Ігор Терехов.

“Вночі були дуже масовані обстріли. Два ринки знищено, наразі рятувальники гасять там пожежі. Крім того, було пряме влучання ще в один житловий будинок”, – сказав Терехов у телеефірі.

На його думку, знищення цих ринків не вплине на ситуацію з продовольчим забезпеченням міста. Терехов зазначив, що до Харкова надходить гуманітарна допомога, яку волонтери розвозять людям похилого віку, тим, хто перебуває у бомбосховищах тощо.

Терехов вважає ситуацію у місті напруженою, але контрольованою. За його оцінками, з Харкова виїхало близько 30% мешканців, решта залишаються і залишати місто не мають наміру.

“Я розмовляв, люди не збираються нікуди їхати, тому що це наше місто. Ми не вважаємо на сьогодні за потрібне залишати його”, – сказав мер.

Він також попросив містян “дуже обережно” відвідувати храми на Великдень. “В умовах війни я дуже прошу людей православних дуже обережно відвідувати храми. Дуже обережно. Ви знаєте, що можуть бути різні провокації… Велике скупчення людей – це загроза того, що туди буде завдано удару”, – сказав Терехов.

admin

Наверх