На Дніпропетровщині затримано 8 пособників окупанта, ченця з Києва підозрюють у диверсійній діяльності > Gercek Tesisat

На Дніпропетровщині затримано 8 пособників окупанта, ченця з Києва підозрюють у диверсійній діяльності

11:45 22.03.2022

На Дніпропетровщині затримано 8 пособників окупанта, ченця з Києва підозрюють у диверсійній діяльності

У Дніпропетровській області затримано членів ДРГ та пособників окупантів, у Києві затримано ченця одного з храмів за підозрою у диверсійній діяльності, повідомляє Національна поліція України.

“У Дніпрі затримано чотирьох осіб, які можуть бути причетні до збору інформації на користь РФ. Ще трьох можливих учасників диверсійно-розвідувальних груп правоохоронці виявили у Кривому Розі”, – йдеться в повідомленні Нацполіції у телеграм-каналі у вівторок.

Також, за інформацією поліції, у м. Новомосковську поліцейські встановили жінку, яка закликала до повалення української влади та агітувала за “рускій мір”.

У повідомленні наголошується, що у Самарському районі Дніпра правоохоронці зупинили автомобіль, водій якого намагався втекти від поліції. “Під час перевірки у водія в мобільному телефоні виявили численні чати з громадянами Росії, а при собі він мав близько 200 тис. грн”, – йдеться в повідомленні.

Також у Нацполіції повідомляють, що у Києві поліцейські затримали прихильника “руского міра” за підозрою у розвідувально-диверсійній діяльності.

“41-річного зловмисника, який назвався монахом одного з храмів, затримали оперативники департаменту карного розшуку Національної поліції України на одній зі станцій метро”, – йдеться в повідомленні.

У телефоні підозрюваного, за інформацією поліції, знайдено листування з абонентами з Росії із закликами до знищення українців, фотографії об’єктів критичної інфраструктури, аудіозаписи з інформацією про розташування блокпостів тощо.

admin

Наверх