"БРСМ-Нафта" виділила 335 тис. літрів палива для транспорту армії, поліції та швидкої допомоги з початку війни > Gercek Tesisat

“БРСМ-Нафта” виділила 335 тис. літрів палива для транспорту армії, поліції та швидкої допомоги з початку війни

16:28 28.04.2022

"БРСМ-Нафта" виділила 335 тис. літрів палива для транспорту армії, поліції та швидкої допомоги з початку війни

Мережа АЗК “БРСМ-Нафта” з перших днів війни виділила для заправки транспорту ЗСУ, ДСНС, територіальної оборони, поліції та швидкої допомоги 335 тис. літрів палива, повідомляється у пресрелізі компанії.

Як зазначили в “БРСМ-Нафті”, компанія з початку російської агресії запустила в цілодобову роботу декілька АЗК, які перебувають на маршрутах “зелених коридорів” та безкоштовно заправляли паливом колони евакуйованих громадян. При цьому на заправках у Дніпрі, Кам’янці, Сколе створено повноцінні комфортні хостели для прийому біженців, де їх забезпечують житлом, продуктами та їжею.

“Крім того, команда фахівців мережі АЗК “БРСМ-Нафта” підготувала проєкт термінової реконструкції заправок, що постраждали під час війни. Сьогодні тривають активні роботи у Василькові. На черзі Бузова, Мила, Чернігів, Суми, Васильків, Харків, Дніпро”, – зазначено у повідомленні.

Згідно з ним, компанія також переформатувала відділ зовнішньої реклами своєї мережі на цех з виробництва протитанкового оборонного та побутового обладнання для потреб військових.

admin

Наверх