Японська компанія Lexus представила покращений седан ES > Gercek Tesisat

Японська компанія Lexus представила покращений седан ES

Компанія Lexus представила модернізований седан ES у європейській специфікації. Модель отримала нову мультимедійну систему, яка підтримує бездротовий Apple CarPlay, хмарну навігацію та розпізнає голосові команди 19 мовами. Крім того, чотиридверку тепер можна купити в новій комплектації F Sport Design та з оздобленням салону Ammonite Sand. 

Преміум-седан ES сьомого покоління був представлений у 2018 році. У 2021-му модель пережила невелике оновлення, тож для наступного рестайлінгу час ще не настав. Поліпшення, підготовлені до 2023 модельного року, мають локальний характер і переважно зосереджені навколо салону. Так, ES отримав новий варіант оздоблення Ammonite Sand, який замінив Rich Cream, та нову мультимедіа з розширеною функціональністю.

Тепер головний пристрій працює швидше. До того ж у нього впроваджено підтримку бездротового Apple CarPlay, хмарна навігація та голосове управління. У бортову систему ES підвантажуються дані про ціни на заправках та вільні парковки, а голосовий помічник Hey Lexus розпізнає 19 європейських мов і розуміє непрямі команди (наприклад, мені холодно піднімає температуру в салоні).

Оновлено і модуль зв’язку DCM. Він дає доступ до керування рядом функцій зі смартфона, а також дозволяє підключатися до онлайн-діагностики e-Care. Сервіс 24/7 відстежує роботу всіх систем автомобіля та ділиться зібраною інформацією з дилерськими центрами. Крім того, через e-Care власник ES може отримати пораду, як діяти у разі тієї чи іншої поломки.

Нарешті, до 2023 модельного року в гамму ES додано нову комплектацію F SPORT Design. Такі седани відрізняються шильдиками, чорними 19-дюймовими колесами, 10 варіантами обробки кузова та чотирма варіантами салонів. Виробництво чотиридверей стартує у серпні, але в шоуруми вони потраплять лише у жовтні. Водночас Lexus розпочне продаж гібриду ES 300h у ще трьох країнах: Азербайджані, Грузії, Молдові та Україні.

admin

Наверх