Які форсунки ГБО краще обрати в 2021 році? > Gercek Tesisat

Які форсунки ГБО краще обрати в 2021 році?

Информация размещена на правах рекламы:

Постійне зростання цін на бензин змушує автолюбителів масово встановлювати ГБО на свої транспортні засоби. Установка ГБО на сьогоднішній день вважається абсолютно раціональним рішенням, адже це не лише економія коштів, а і суттєвий внесок в екологію нашої планети. За статистикою, при згорянні газу виділяється в десятки разів менше шкідливих речовин. Сучасні системи ГБО дозволяють поєднувати елементи різних виробників, і це тільки плюс у Ваш гаманець та можливість поліпшити продуктивність двигуна. Сьогодні поговоримо про форсунки MRC Systems: про принцип роботи, критерії вибору виробника та інші нюанси.

Газова та бензинова форсунка – в чому відмінність?

Форсунки ГБО та бензинові конструктивно схожі, а ось за технічними характеристиками між ними величезна різниця. Автомобіль на газу споживає більше палива, ніж на бензині, це обумовлено більш низьким опором газових розпилювачів. Форсунки ГБО мають величезну пропускну спроможність, на відміну від бензинових. Це досягається завдяки збільшеному числу прохідних перетинів в інжекторі. На поточний момент варто виділити всього 3 типи газових інжекторів:

  • штокові;
  • мембранні;
  • голчасті.

Чим відрізняється робота газової форсунки від бензинової?

Газові форсунки використовують систему швидких електричних імпульсів. Електронний блок передає сигнал до котушки, що в свою чергу переміщує поршень в штоку, далі відкривається отвір сідла і стартує подача газу. Газова форсунка відкривається завдяки широтно-імпульсній модуляції, а бензинова за рахунок простого імпульсу 12В.

Критерії вибору газових форсунок

Отже, як же вибрати форсунки ГБО? Ось 3 найголовніших критерії:

  • Продуктивність – інжектор підбирається в залежності від потужності ДВС, сучасні моделі мають розрахункову потужність 40-75 л/с на один циліндр. Продуктивність – це, мабуть, головний критерій. Відзначимо, що у зовсім бюджетних варіантах якісні та продуктивні форсунки ГБО годі й шукати;
  • Лінійність роботи – форсунка повинна працювати як годинник. Якщо відкриття сідла триває 2-3 мс, то за цей час має проходити однакова кількість палива. В іншому випадку чекайте стабільну перевитрату;
  • Час відгуку інжектора – тут все просто, чим швидше «реакція» інжектора на електричний імпульс, тим стабільніше працює ГБО та двигун в цілому.

Всі ці деталі уточнюйте у консультантів в спеціалізованих магазинах або точках встановлення.

Кращі форсунки для ГБО в 2021 році

Обираючи форсунки ГБО в 2021 році, варто розуміти, що найбільш якісні варіанти вже виробляються для систем 4-го покоління. Лідером цієї сфери в Україні вважається компанія «MRC Systems».

«MRC Systems» пропонує високошвидкісні форсунки ГБО «MRC Solo», які забезпечують подачу газу до 115 літрів в хвилину без перевантаження. Час спрацьовування в даних форсунках мінімальний – 2 мс на відкриття та 1 мс на закриття. Кожна деталь форсунки виготовлена ??з високоякісних матеріалів. Дані форсунки відносяться до голчастого типу. Дослідним шляхом доведено, що мінімальна зносостійкість «MRC Solo» – 100 000 км.

Сучасні моделі форсунок від MRC Systems:

  1. Форсунки MRC Solo – високошвидкісні форсунки, що забезпечують максимальну продуктивність двигуна. Стійкі до забруднення, зносу. Розрахункова потужність на циліндр – 60 л/с. Час спрацьовування мінімальний (2 мс – відкриття і 1 мс – закриття). Форсунки відповідають всім необхідним стандартам Європейського Союзу – ISO;
  2. Форсунки MRC + – модернізована версія форсунок “MRC Solo” зі збільшеною розрахунковою потужністю на циліндр до 75 л/с. Забезпечують витрату газу до 140 л/хв, стійкі до високого тиску (до 4,5 бар) і зносу. Відкриття форсунки триває всього 2 мс, а закриття 1 мс;
  3. Форсунки MRC GT – можуть забезпечити будь-який високопотужний ДВЗ необхідною кількістю газової суміші. Час відкриття штока – всього 1,5 мс, закриття – 1 мс. Розрахункова потужність форсунки – 75 л/с на циліндр. Зносостійкість – до 200 000 км пробігу.

Оцініть європейську якість систем газобалонного обладнання вже сьогодні, використовуючи форсунки ГБО «MRC Solo». Дізнатися більш детальну інформацію про форсунки можна на сайті «MRC Systems» або по телефону + 38-044-338-50-18.

admin

Наверх