Шпигуни сфотографували новий BMW XM з мінімум камуфляжу > Gercek Tesisat

Шпигуни сфотографували новий BMW XM з мінімум камуфляжу

У розпорядженні сайту Motor1.com опинилися фотографії першого гібрида BMW M-серії – позашляховик з мінімальним камуфляжем перевозили евакуатором у бік аеропорту (якого саме, не уточнюється).

Це перша поява серійного XM з таким легким маскуванням: захисною тканиною прикриті лише диски, корма та частково передок. На шпигунських фотографіях можна роздивитись величезного розміру «ніздрі» решітки радіатора і выштамповку на капоті. 

Вже відомо, що XM отримає гібридну установку, до складу якої увійдуть бензинова 4,4-літрова «вісімка» з двома турбокомпресорами та електродвигун. У сумі вони розвиватимуть 650 кінських сил і 800 Нм моменту. Позашляховику пообіцяли підвіску Adaptive M Professional, активні стабілізатори (вперше для моделі BMW M) та повнокероване шасі (задні колеса повертаються на 2,5 градуси).

А ось версії Competition у XM не буде – для найпотужнішої модифікації вигадають іншу назву.

650-сильний XM зможе розганятися з місця до 100 кілометрів на годину приблизно за 3,5 секунди (BMW X5 M Competition потрібно 3,8 c, а X7 M60i – 4,7) і проїжджати однією електрикою близько 80 кілометрів за циклом WLTP.

Виробництво гібриду M-серії організують на американському заводі BMW у Спартанбурзі, штат Південна Кароліна, стартує наприкінці 2022 року, а старт продажів моделі намічено на весну 2023-го. За неофіційною інформацією, ціни на гібрид XM починаються від 130 тисяч доларів.

admin

Наверх