Чим унікальні легендарні Pinzgauer 6х6, які передали українській армії > Gercek Tesisat

Чим унікальні легендарні Pinzgauer 6х6, які передали українській армії

Британська компанія Venari Group, яка взялася за перетворення броневиків Pinzgauer на «швидкі» для України, є однією з найавторитетніших серед виробників спецтранспорту.

Базовий Pinzgauer 716 має чотири колеса (дві осі), з яких усі привідні, а модель 718 – тривісна відповідно з колісною формулою 6х6.

Автомобіль має дорожній просвіт 335 – 400 мм, який був досягнутий завдяки незвичайній конструкції шасі. Позашляховики комплектуються кондиціонером та автономним обігрівачем Eberspaecher. Крім того, більшість бронеавтомобілів мають автоматичну трансмісію ZF та шини Run-Flat.

Pinzgauer може похвалитися рамою у вигляді поздовжньої труби, яка дозволила зробити незалежну підвіску всіх коліс з півосями хитного типу. Кожне колесо має власний редуктор, який підносить кузов дуже високо над дорогою.

Тридцять машин швидкої допомоги, які незабаром отримають українські захисники, у своєму роді унікальні, адже вони будуються на основі броньованої версії Pinzgauer 718. Броня, у тому числі бронескло та кевларові компоненти, від Rheinmetall – відповідає одному з перших класів захисту за стандартом STANAG 456.

admin

Наверх