Флагманський седан бренду DS отримав ультрарозкішну версію > Gercek Tesisat

Флагманський седан бренду DS отримав ультрарозкішну версію

Флагманський седан DS 9 отримав ультрарозкішну версію Opera Premiere. Від звичайних «дев’яток» новинка відрізняється унікальним фіолетовим відтінком, оздобленням салону шкірою Nappa, декором та розширеним набором базового обладнання. Ціни дуже високі: у Франції передньопривідний седан у виконанні Opera Premiere коштує 76800 євро, повнопривідний – 86650 євро. Наголосити на патріотизмі теж складно, адже всі DS 9 збирають у Китаї.

Флагманський седан DS 9 дебютував 2,5 роки тому, і прямими конкурентами моделі є BMW 5-Series, Mercedes-Benz E-Class та Audi A6. При цьому повнопривідні гібриди «великої німецької трійки» коштують у Європі навіть дешевше, ніж передньопривідний DS 9 Opera Premiere!

Висока ціна DS 9 Opera Premiere пояснюється тим, що седан отримає всі можливі опції. Не доведеться доплачувати за вентильовані крісла з масажем та пам’яттю регулювань, оздоблення стелі алькантарою, а сидінь та дверних карт шкірою Nappa, активну пружинну підвіску, поворотні фари, систему нічного бачення та електролюк.

admin

Наверх