У Європі продовжують тестувати новий Volkswagen Passat > Gercek Tesisat

У Європі продовжують тестувати новий Volkswagen Passat

Компанія Volkswagen тестує в Європі новий універсал Volkswagen Passat. Фотошпигуни вкотре встигли сфотографувати його під час дорожніх тестів.

Раніше Volkswagen тестував свої нові автомобілі у чорному кольорі кузова. Принаймні, новий Passat раніше бачили під час дорожніх тестів у чорному кольорі кузова. Тепер цю новинку тестують у сріблястому кольорі кузова, завдяки чому краще видно її дизайн.

Volkswagen, як раніше повідомлялося, і далі випускатиме Passat. Однак у нього залишиться тільки один тип кузова – універсал. Седана, на жаль, ця модель більше не матиме. Щоправда, ходять чутки, що новий Passat матиме також версію в кузові ліфтбек. Але офіційно цю інформацію не підтверджено.

VW Passat нового покоління буде тісно пов’язаний із новим Skoda Superb. Його збудують на платформі MQB Evo. Передня частина трохи нагадуватиме Volkswagen Golf 8-го покоління. У всякому разі, це точно відноситься до спортивної решітки радіатора. До речі, новий Passat матиме такий же сучасний сенсорний дисплей, як Golf.

Продаж нового Volkswagen Passat почнеться в 2023 році. Скільки він коштуватиме – ще не повідомлялося.

admin

Наверх