У Європі встановлять 2000 швидкісних зарядок для електромобілів > Gercek Tesisat

У Європі встановлять 2000 швидкісних зарядок для електромобілів

Німецький автоконцерн Volkswagen Group та британська нафтогазова компанія British Petroleum (BP) об’єдналися задля прискорення переходу на електромобілі. Партнери мають намір протягом двох років встановити на заправних станціях у Німеччині та Великій Британії до 2000 швидкісних зарядних пристроїв VW Flexpole 150 кВт.

Це дозволить BP до кінця 2024 року розширити свою зарядну мережу у Великій Британії до 8000 підключень. Розташування нових зарядних терміналів буде доступне через автомобільні програми для автомобілів марок, що входять до складу Volkswagen Group, включаючи SEAT та Skoda. Також скористатися ними можна буде через програму для заряджання VW Elli.

Швидкісні зарядки Flexpole дозволяють за 10 хвилин поповнювати заряд батареї електромобіля майже на 160 км. Плюс цих терміналів – можливість підключення до мережі низької напруги. Це значно розширює географію, дозволяючи встановлювати їх на заправних станціях, розташованих осторонь ліній високої напруги.

Для нафтогазового гіганта BP участь у цьому проекті стане ще одним кроком на шляху перетворення на «інтегровану енергетичну компанію». Volkswagen Group дбає про свої майбутні електромобілі. Відповідно до стратегії електрифікації концерну, до 2030 року 70% продажів припадатиме на «батарейні» автомобілі. Для забезпечення енергією знадобиться розгалужена зарядна мережа.

admin

Наверх