У Фінляндії почали тестувати оновлений Mercedes-Benz EQV > Gercek Tesisat

У Фінляндії почали тестувати оновлений Mercedes-Benz EQV

Компанія Mercedes-Benz почала тестувати оновлений електричний мінівен Mercedes-Benz EQV. Фотошпигуни помітили його під час дорожніх випробувань у Фінляндії.

Mercedes-Benz EQV – це електрична версія мінівену Vito. Його офіційна прем’єра відбулася у 2019 році на автосалоні у Женеві. У 2023 році з’явиться оновлена версія цього автомобіля.

Оновлений EQV тестують у Фінляндії. У нього замасковано передню панель. Отже, саме там і відбудуться зміни. Слід сказати, що зміни будуть мінімальними. Цей електричний мінівен отримає нові фари у стилі сучасного дизайну Mercedes-Benz. Передній бампер повністю закритий камуфляжем. Мабуть, під ним захований зарядний порт.

Mercedes закрив камуфляжем задні ліхтарі. Швидше за все їх дизайн також зміниться. Але більше ми не помітили жодних змін.

Чи відбудуться зміни в електричній силовій установці, щоб збільшити запас ходу – ще не відомо. Зараз у EQV запас ходу становить від 231 до 418 км, залежно від батареї.

Через деякий час Mercedes-Benz Vans представить нову електричну платформу VAN.EA. На ній німецький автогігант випускатиме середньорозмірні та великі електричні фургони.

admin

Наверх