У Франції знайшли покинуту колекцію класичних машин > Gercek Tesisat

У Франції знайшли покинуту колекцію класичних машин

Забуті в сараях автомобілі знаходять досить часто, а от занедбані колекції класичних машин виявляють набагато рідше. Нещодавно у невеликому селищі на півдні Франції ентузіасти натрапили на ангар, заповнений старими авто.

Знайдена колекція обчислюється десятками автомобілів. Частина з них знаходиться всередині ангару, а частина – на території, що його оточує. Судячи з стану, без належної уваги та догляду машини перебувають досить довго. Багато автомобілів від тривалого простою перетворилися на металобрухт і поросли травою. Але є й такі, які ще можна повернути до життя. Щоправда, доведеться вкласти чималу суму.

Найцікавішим і добре збереженим у цій колекції є BMW 2000 CS. Незважаючи на те, що автомобіль весь у пилу та бруді, його можна відновити. На жаль, двигуна під його капотом немає. Ще розбиті фари та видно невеликі пошкодження в салоні.

Також варто відзначити пожежну машину та вантажний Citroen, які хоч і виглядають гнітюче, але цілком підлягають реставрації. Ще добре збереглося кілька вантажівок, пара довоєнних машин, Panhard 24, Mercedes-Benz 450 SE та SLC. Втім, вся колекція представляє цінність.

admin

Наверх