У Тунісі представили недорогий седан «власного» виробництва > Gercek Tesisat

У Тунісі представили недорогий седан «власного» виробництва

Мало хто знає, але в Тунісі є власний автопром. Місцева компанія Wallyscar представила свою нову модель – компактний седан Wallys 719, який продаватиметься не лише на внутрішньому ринку, а й у сусідніх державах.

Насправді це перелицьований варіант іранського IKCO Runna Plus, який вийшов у 2020 році і є модернізованою версією IKCO Runna. Та, у свою чергу, з’явилася у 2011-му та заснована на агрегатах седана Peugeot 206 SD 2005 року.

Седани IKCO Runna Plus збирають у Тунісі великовузловим методом з іранських машинокомплектів, проте туніська машина відрізняється від неї власними значками та шильдиками та іншими решітками радіатора, вертикальні прорізи у яких нагадують моделі Jeep.

В списку оснащення Wallys 719 значаться гідропідсилювач керма, ABS, фронтальні подушки безпеки водія та пасажира, кріплення Isofix для дитячих крісел, чотири електричні склопідйомники, кондиціонер, протитуманні фари та електропідігрів дзеркал.

Під капотом – 1,6-літровий бензиновий мотор Peugeot TU5JP4 потужністю 110 к.с. та 142 Нм. Двигун працює спільно з шестиступінчастою МКПП.

admin

Наверх