У США стартували продажі оновленого Subaru Outback > Gercek Tesisat

У США стартували продажі оновленого Subaru Outback

Оновлений Subaru Outback надійшов у продаж у США. Крос-універсал 2023 модельного року пережив «підтяжку обличчя»: перед трохи видозмінився, з’явилися світлодіодні фари, розширилися колісні арки. Версія Onyx Edition тепер доступна з обома варіантами двигунів, дещо змінився графічний інтерфейс фірмової інформаційно-розважальної системи Starlink.

Базова версія Subaru Outback 2023 оцінена в США в 28 395 доларів, вартість найдорожчого варіанту – 42 295 доларів. Всього у авто вісім комплектацій: Premium, Onyx Edition, Limited, Touring, Onyx Edition XT, Wilderness, Limited XT та Touring XT.

Крос-універсал оснащується виключно варіатором, але двигунів два. Базовий – з об’ємом 2,5 л і потужністю 182 к.с. На версії XT встановлюється турбований двигун об’ємом 2,4 л і потужністю 260 к.с.

Базова комплектація Subaru Outback 2023 включає два 7-дюймових сенсорних екрани: для інформаційно-розважальної системи і нижнього блоку для клімат-контролю. Також у базі фірмові системи X-Mode Terrain Assist та EyeSight. Що стосується дорожчих версій, оснащених екраном з діагоналлю 11,6 дюйми, то така система вже за умовчанням підтримує протоколи Apple CarPlay та Android Auto.

Outback – друга за популярністю модель Subaru у США. У період із січня по листопад 2022 року було продано 132 465 таких авто. На першому місці Subaru Crosstrek з результатом продажів 141 651 одиниця. Третім найпопулярнішим авто бренду в США став позашляховик Forester.

admin

Наверх