У США розпродані всі квоти Model Y на цей квартал > Gercek Tesisat

У США розпродані всі квоти Model Y на цей квартал

У січні Tesla знизила вартість електромобілів Model Y на ринку США на $13 000, але відтоді відіграла $1500 з цієї суми. Навіть за поточних цін машини цієї моделі залишаються вкрай привабливими, особливо з урахуванням субсидії в розмірі $7500 для громадян США. Як повідомляє Electrek, охочим замовити Tesla Model Y клієнтам у США зараз доведеться чекати постачання до наступного кварталу.

Це говорить про те, що компанія розподілила основну частину виробничої квоти на випуск Tesla Model Y у США, де вона збирається на підприємствах у Каліфорнії та Техасі. Новим замовникам із США кросовери почнуть надходити у квітні чи червні, хоча Tesla Model 3 можна отримати у лютому чи березні. Примітно, що остання з моделей із січня продовжує дешевшати, але на попиті, судячи з відсутності черг, це не позначається. Існує гіпотеза, що це пов’язано з очікуванням аудиторією передбачуваного оновлення цієї моделі електромобіля Tesla.

Попит на електромобілі Tesla підігрівається окремими регіональними програмами в США. Наприклад, у Каліфорнії покупці можуть претендувати на додаткові $2000 субсидій понад податкове відрахування на суму $7500. Цей штат є найбільшим ринком електромобілів у країні, одна тільки Tesla минулого року реалізувала тут майже 200 000 машин. Втім, це все одно не дозволило електромобілям зайняти в Каліфорнії понад 16% первинного авторинку, тому запас для подальшого розвитку зберігається.

admin

Наверх