У США на аукціон виставили гібридний суперкар McLaren Artura після ДТП > Gercek Tesisat

У США на аукціон виставили гібридний суперкар McLaren Artura після ДТП

Суперкар McLaren Artura, який є флагманом англійської марки, оснащується гібридною установкою потужністю 670 к.с. і може розвивати швидкість до 330 км/год. Впоратися з таким гарячим характером авто можуть не всі власники, тому часто потрапляють в аварії.

Один із екземплярів Artura після ДТП виставили на аукціон Coрart. У суперкара сильно пошкоджений кузов, виготовлений із вуглецевого волокна та пофарбований у помаранчевий колір. Зокрема, розбиті передня та задня частини, крила та заднє скло, а також погнуті бічні двері з боку водія.

При цьому десятиспицеві легкосплавні диски Dynamo Forged, виконані в кольорі Dark Stealth, уціліли. Також, незважаючи на великі зовнішні ушкодження, салон суперкара виглядає ідеально. Неясно, в якому стані знаходиться силова установка моделі.

Навіть якщо сам автомобіль не підлягає відновленню (хоча відповідної довідки страхові органи не дали), то деталі та елементи салону, що вціліли, можна продати, виручивши за них досить значну суму. Торги з цього McLaren Artura завершатимуться сьогодні, 22 лютого 2023 року. Максимальна ставка на момент написання статті складала 25 750 доларів. Нагадаємо, роздрібна ціна суперкара близько 300 000 доларів.

admin

Наверх