У США виявлено рідкісний позашляховик Mitsubishi Pajero Junior Flying Pug > Gercek Tesisat

У США виявлено рідкісний позашляховик Mitsubishi Pajero Junior Flying Pug

У США виявили раритетний Mitsubishi Pajero Junior Flying Pug 1997 року. Усього випустили лише 139 таких позашляховиків, і це найрідкісніша версія моделі. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Компактний 3,5-метровий Mitsubishi Pajero Junior випускали у 1995-1998 роках. Flying Pug – оригінальна ретро-версія позашляховика. Спочатку планували зібрати 1000 таких авто, але зрештою виробили в 7 разів менше машин і всіх їх продали в Японії.

Дизайн Mitsubishi Pajero Junior Flying Pug змінили на кшталт класичних британських авто – таких, як спортивні MG та лондонські таксі. У нього величезна хромована решітка радіатора, круглі ліхтарі, металеві бампери та розширені крила. У ретро-стилі виконані колісні диски.

Салон Mitsubishi Pajero Junior практично не змінився, тільки в обробці використовували шкіру та дерево. Комплектація включає кондиціонер та електросклопідйомники.

Позашляховик оснащений 1,1-літровим 80-сильним бензиновим двигуном і 3-ступінчастою автоматичною КПП. Повний привід доповнений знижувальною передачею.

Наразі позашляховик Mitsubishi Pajero Junior виставили на продаж за 11 800 доларів. Він у хорошому стані, незважаючи на пробіг у 236 500 км.

admin

Наверх