У рамках IAA Transportation 2022 оголосять найкращий вантажний велосипед року > Gercek Tesisat

У рамках IAA Transportation 2022 оголосять найкращий вантажний велосипед року

Наступного тижня, з 20 по 25 вересня в Ганновері пройде міжнародний салон коммперських автомобілів IAA Transportation 2022. За багаторічною традицією на ньому оголосять переможців престижних конкурсів на звання «Вантажівка року», «Фургон року» і «Міський автобус року».

Церемонія нагородження відбудеться вже в понеділок увечері, 19-го числа. Проте вже в четвер, 22 числа пройде нагородження переможця ще одного конкурсу – «Міжнародний вантажний велосипед року» (2022 International Cargo Bike of the Year). Він був організований тільки цьогріч за підтримки берлінського проекту з розвитку мережі високошвидкісних зарядок для вантажівок HoLa, що курується організацією VDA. Церемонія відбудеться в спеціальному павальйоні IAA Transportation 2022, де експонуватиметься виключно комерційні «байки».

Зазначимо також, що на IAA вручать приз і за кращу інновацію серед вантажівок – Truck Innovation Award. Ця нагорода була започаткована в 2018 році в рамках конкурсу International Truck of the Year – з тим же складом журі. Сьогодні воно включає 32 журналіста з різних видань з вантажної тематики, загальна читацька аудиторія яких перевищує 1,1 млн осіб.

admin

Наверх