У покинутому гаражі знайшли рідкісний Ford Mustang > Gercek Tesisat

У покинутому гаражі знайшли рідкісний Ford Mustang

У Каліфорнії (США) ентузіасти, які займаються пошуком раритетних автомобілів, виявили в покинутому гаражі культовий маскар Shelby Mustang GT500KR 1968 року випуску.

Кабріолет забули у гаражі на довгі 30 років. Справа в тому, що його власник помер, а спадкоємцям цей автомобіль виявився не потрібним. Весь цей час він, у напіврозібраному стані, простояв у занедбаному гаражі, покриваючись пилом і втрачаючи колишній блиск. На щастя, у «Короля доріг» саме так машину назвав виробник, з’явився шанс на друге життя.

Раритетну машину виставили на продаж за колосальну суму 125 000 доларів. І це при тому, що маскар не на ходу, а частина деталей за цей час була втрачена. Грізний 7,0-літровий двигун V8 Cobra Jet з віддачею 335 к.с., пов’язаний із чотириступінчастою механічною коробкою передач, не заводиться, але придатний до відновлення.

Цей Shelby Mustang GT500KR пофарбовано у колір Highland Green, а дах виконаний з білої тканини. Салон машини оздоблений шкірою та замшею чорного кольору. Продавець стверджує, що на кузові немає іржі і після якісного дітейлінгу кабріолет знову виглядатиме, як новий. Зазначається, що тираж цієї моделі складає 518 одиниць.

admin

Наверх