У Німеччині тестують новий Mercedes-AMG G 63 > Gercek Tesisat

У Німеччині тестують новий Mercedes-AMG G 63

Компанія Mercedes-Benz продовжує тестувати на дорогах загального користування в Європі оновлений спортивний позашляховик Mercedes-AMG G 63. Але цього разу фотошпигуни помітили його менш закамуфльованим, ніж раніше.

Оновлений Mercedes-AMG G63 тестують на дорогах загального користування вже цілий рік. Це, здається, рекорд із тестів оновленої моделі. Приблизно стільки часу автовиробники зазвичай тестують на дорогах нові моделі.

Судячи з нових шпигунських фотографій, оновлений Mercedes-AMG G 63 отримає нові бампери, трохи видозміненe решіткe радіатора, а також деякі зміни ззаду. До речі, найбільша зміна в задній частині стосується камери, яка встановлена у верхньому краю номерного знака.

У оновленого Mercedes-AMG G 63, як і стандартної версії, буде нове багатофункціональне кермове колесо, новітня інформаційно-розважальна система MBUX, а також системи допомоги водієві. До того ж ця спортивна версія отримає динамічніше налаштування шасі і повний привід 4MATIC.

Під капотом у цього позашляховика знаходиться модернізований 4,0 л бензиновий двигун V8 з подвійним турбонаддувом та функцією EQ Boost (стартер-генератор підтримує двигун при прискореннях). Коробка передач – 9-ступінчаста автоматична.

Оновлений Mercedes-AMG G 63 дебютує наприкінці 2023 року. Перед цим представлять новий електричний кросовер Mercedes-Maybach EQS.

admin

Наверх