У Нідердандах збудували катафалк на базі Tesla > Gercek Tesisat

У Нідердандах збудували катафалк на базі Tesla

Компанія Derks Uitvaartmobiliteit, яка спеціалізується на створенні катафалків та інших машин для ритуальних служб, презентувала свій новий проект.

Фахівці Derks вперше створили «зелений» катафалк. Основою для нього став американський електрокар Tesla Model 3. Йому подовжили кузов на 866 мм і тепер довжина машини становить 5560 мм. Рідна залишилася лише передня частина, а корму повністю модернізували.

У задній частині електромобіля обладнали відсік із широкою лінією скління та повністю скляним дахом із підсвічуванням у вигляді зоряного неба. Усередині передбачений спеціальний майданчик для встановлення труни та кріплення для букетів квітів. Також є фіранки з електроприводом.

Місце водія відокремлено від зони для труни скляною перегородкою. З боків, за передніми дверима, обладнані відсіки для зберігання поклажі. Доступ до них можливий через додаткові напівдвері. У рух такий катафалк наводить електромотор потужністю 306 к.с. Завдяки батареї на 53 кВтг він може проїхати на одному заряді 300-350 км. Вартість Tesla Hearse 3 не оголошено.

admin

Наверх