У мережу «злили» фото електричного Volkswagen ID.7 > Gercek Tesisat

У мережу «злили» фото електричного Volkswagen ID.7

Volkswagen представив світові свій концепт електричного седана ID. Aero ще на початку літа. Зараз автомобіль активно тестують, а це означає, що він може дебютувати навіть до кінця цього року. Вже відомо, що у серію автомобіль піде під ім’ям ID. 7. Як завжди, випробування найпопулярніших світових автовиробників не залишаються непоміченими, і новий електрокар VW не став винятком.

У компанії вже давно зрозуміли, що ховатися від фотошпигунів – заняття абсолютно марне. Тому вони вирішили зробити ставку на камуфляж, щоб приховати максимальну кількість деталей. До речі, ідея вийшла досить успішною. На фотографіях із випробувань нового ID. 7 відмінно видно електрокар з усіх ракурсів, проте всі елементи, що нас цікавлять, виглядають дуже безглуздо, не розкриваючи при цьому ніяких деталей новинки.

Тим не менш, деякі нюанси все ж таки можна помітити. Насамперед на знімках видно, що Volkswagen вирішив не слідувати тенденції вертикальних екранів мультимедії. Такий варіант розміщення дисплея на центральній консолі дебютував у електрокарах Tesla, після чого був активно підхоплений рештою автомобільної спільноти. Однак у Volksawagen вирішили не змінювати традиційного формату та розмістили класичний прямокутний дисплей з альбомною орієнтацією 4:3. Що ж до приладової панелі та торпедо – схоже тут все буде як на концепт карі ID. Aero.

Підмітити щось цікаве в екстер’єрі дуже складно, через ретельно заховані ключові елементи, але деякі деталі все ж таки видніються. Насамперед варто відзначити форму кузова електрокара, яка прямим текстом натякає на того, з ким ID. 7 конкуруватиме. Безумовно, основною ціллю обрано саме Tesla Model 3. Але схожість форми кузова зовсім не головний аспект, який мотивує до покупки Volkswagen. Кінцевому споживачеві важлива начинка, а тут, швидше за все, буде так само, як у інших моделей сімейства ID.

Так як автомобіль буде побудований на платформі MEB, в основу базової версії, ймовірно, ляже електродвигун на задню вісь, потужністю від 146 до 172 к.с., залежно від ємності батареї. Що ж до цікавішої версії, ID. 7 може успадкувати модифікацію GTX від попередніх моделей. Вона є аналогом GTI у світі електричних Volkswagen і має два електродвигуни сумарною віддачею 296 к.с. Така комплектація буде повнопривідною завдяки втановленню додаткового мотора на передню вісь.

У компанії вже заявили, що початок продажу заплановано на 2023 рік. Що ж, залишається чекати дебюту серійної версії, щоб сповна насолодитися крутою сучасною оптикою, вузькою радіаторною решіткою в стилі ID. та крутими дисками великого діаметру, які так і просяться у ці широкі арки.

admin

Наверх