У мережу злили відео з оновленим BMW X5 > Gercek Tesisat

У мережу злили відео з оновленим BMW X5

Актуальне покоління кросовера BMW X5 було представлене у 2018 році. За цей час модель зазнала кількох оновлень, але вони майже не змінили її зовнішність. Тому компанія підготувала для неї масштабний рестайлінг.

Прототип автомобіля у незначному камуфляжі вже виїхав на тести. Судячи з опублікованого відео, це версія M60i. У неї чотири хромовані патрубки вихлопної системи та дзеркала заднього виду у стилі М. Відомо, що ця модифікація кросовера замінить M50i в поточному поколінні X5.

Оновлений BMW X5 можна відрізнити від актуального за новою решіткою радіатора, більш тонкими фарами, зміненим бамперам і колесами з іншими дисками. У салоні авто з’явиться сучасна мультимедійна система iDrive 8 із великим вигнутим екраном.

За даними інсайдерів, рестайлінговий кросовер буде приводити у рух 4,4-літровий двигун V8 з подвійним турбонаддувом, який доповнять 48-вольтовим стартер-генератором. Мотор потужністю 530 к.с. (750 Нм) працюватиме в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу xDrive. Дебют моделі намічено на 2023 рік, тоді ж вона надійде і у виробництво.

admin

Наверх