У лондонському аеропорту Gatwick розпочато будівництво зарядного суперхабу для електромобілів > Gercek Tesisat

У лондонському аеропорту Gatwick розпочато будівництво зарядного суперхабу для електромобілів

На першому у своєму роді майданчику розпочато будівництво нового електричного форкорту GRIDSERVE в лондонському аеропорту Gatwick.

Розташований на підході кільцевої дороги на південь до Південного терміналу Лондона Gatwick та прилеглий до M23, лондонський Gatwick Electric Forecourt стане першим у світі, який буде розміщений у міжнародному аеропорту, обслуговуючи десятки мільйонів пасажирів, а також персонал, таксі та місцеві громади.

Після завершення London Gatwick Electric Forecourt дозволить одночасно заряджати 36 електромобілів з потужними зарядними пристроями, які можуть видавати до 350 кВт, здатними додати 100 миль дальності менш ніж за 10 хвилин.

Кілька роз’ємів для зарядки обслуговуватимуть усі типи електромобілів, при цьому безконтактна оплата буде прийнята, що полегшить зарядку, ніж будь-коли. Майданчик також буде забезпечений 100% відновлюваною чистою нульовою вуглецевою енергією, виробленою власними провідними світовими гібридними сонячними фермами GRIDSERVE.

«Хоча терміни не обійшлися без проблем, ми націлені на доставку Gatwick Electric Forecourt влітку 2023 року», – сказав Тоддінгтон Харпер, генеральний директор GRIDSERVE.

Під час зарядки відвідувачі можуть насолодитися кавою, комфортним залом очікування з безкоштовним надшвидким Wi-Fi, зручною роздрібною торгівлею, дитячою ігровою зоною та спеціальним освітнім простором для підвищення обізнаності про електромобілі. Електричний форкорт включатиме парковку з обмеженими можливостями, під’їзні пандуси, доступні умивальні кімнати та підйомники для доступу до всіх зон, щоб зробити легку зарядку доступною для всіх.

admin

Наверх