У Китаї створили електричного конкурента Hyundai Porter > Gercek Tesisat

У Китаї створили електричного конкурента Hyundai Porter

Китайська компанія Flying Saucer Motors випустила на ринок невелику електричну вантажівку Di Tu, яка у багатьох напевно викличе асоціації з корейським Hyundai Porter.

При розробці Di Tu в компанії відразу вирішили використовувати безкапотне компонування, яке дає відчутні переваги в міських умовах. Що цікаво, дизайн кабіни був явно навіяний саме Hyundai Porter, і має деякі стилістичні перетини з ним. При цьому у Flying Saucer Motors є і напівкапотні вантажівки Q2. Габарити Flying Saucer Di Tu: 5630 мм завдовжки, 1850 мм завширшки і 2130 мм заввишки. Колісна база – 2860 або 3100 мм в залежності від виконання.

Технічна частина у Di Tu досить проста за сучасними мірками. Силова установка складається з одного електромотора потужністю в 136 кінських сил, зате момент, що крутить, може досягати аж 700 Нм! Літій-залізо-фосфатна батарея має ємність 55,7 кВт.год, але запас ходу поки не розкривається. Вважаємо, більше 200 км на одній зарядці вантажівка не проїде. Купити Di Tu вже можна, ціна на модель становить 168 тисяч юанів.

Компанія Flying Saucer Motors заснована у 1995 році. Весь цей час вона виробляла комерційну техніку, але за великим рахунком так і не набула широкої популярності в КНР. Тепер бренд рухається шляхом електрифікації і у нього є всі шанси зайняти гідне місце на ринку комтрансу.

admin

Наверх