У Китаї представили новий бюджетний кросовер за ціною Дастера > Gercek Tesisat

У Китаї представили новий бюджетний кросовер за ціною Дастера

Марка Lynk&Co, що належить китайському концерну Geely, представила оновлений кросовер під індексом 06. Найдешевша і компактна модель у лінійці бренду отримала приставку до імені Remix, легкий фейсліфтинг та демократичний цінник: його вартість у КНР стартує зі 118 600 юанів (трохи меньше 18 тис. доларів).

На відміну від бюджетних «європейців» у Lynk&Co 06 Remix є цифрова панель приладів і 12,3-дюймовий дисплей-планшет мультимедійної системи, підключеної до фірмових сервісів марки, а також з встановленими додатками китайського WeChat і TikTok.

У салоні встановлені крісла з бічною підтримкою та мультируль, а передачі перемикаються за допомогою невеликого джойстика. Крім цього, оснащення отримало 21 електронний асистент, включаючи дистанційного паркувальника і помічника при русі заднім ходом.

06 Remix пропонують у двох версіях. Стартова комплектується бензиновим ДВС з максимальною потужністю 181 кінська сила (290 Нм моменту), пару якому складає семідіапазонний «робот» з подвійним зчепленням. Також є плагін-гібридний варіант на базі 1,5-літрового мотора. Загальна віддача PHEV-установки складає 260 сил, а літієвий акумулятор ємністю 15,5 кіловат-години дозволяє проїхати на одній зарядці 84 кілометри.

В основу кросовера лягла платформа BMA (B-segment Modular Architecture), яка знайома по позашляховику Coolray. 06 Remix трохи більший за «Кулрей» за габаритами: у довжину він досягає 4340 міліметрів (+10), завширшки – 1820 міліметрів (+20), а у висоту – 1625 міліметрів (+16). Колісна база дорівнює 2640 мм (+40).

Автомобілі Lynk&Co, орієнтовані на європейський ринок.

admin

Наверх