У Великій Британії зробили рестомод на базі Jaguar XK > Gercek Tesisat

У Великій Британії зробили рестомод на базі Jaguar XK

Компанія Thomley Kelham, відома реставрацією та модернізацією класичних автомобілів, анонсувала черговий рестомод. На основі оригінального автомобіля Jaguar XK120 фахівці готові побудувати для всіх бажаючих осучаснений Jaguar XK European – машину з новим кузовом, оновленим салоном та доопрацьованим двигуном.

Бажаючі отримати рестомод мають надати базовий автомобіль, який через 5000 робото-годин отримає новий кузов від дизайнера Пола Хауза. Творець екстер’єру McLaren P1 та McLaren 720S поєднує характерні риси Jaguar XK120 та Jaguar E-Type в одному проекті, створюючи новий вигляд у ретро-стилістиці оригінальних британських спорткарів.

Салон, як заявляють у Thomley Kelham, отримає «обробку» дорогою шкірою та алюмінієм, з’являться нові сидіння та перероблені дверні карти з відсіками для зберігання дрібниць. Автомобіль оснастять кондиціонером, електросклопідйомниками, гідропідсилювачем керма та сучасною мультимедійною системою, а для підвищення безпеки у структуру кузова та салону буде інтегрований силовий каркас.

Під капотом Jaguar XK European з’явиться 3,8-літровий двигун потужністю 296 або 335 кінських сил – на вибір клієнта. Двигун будуть робити на базі стандартного агрегату шляхом серйозного доопрацювання та модернізації безлічі елементів. Передбачені 5-ступінчаста механічна коробка передач і посилені гальма, а стандартна ресорна задня підвіска поступиться місцем більш сучасної конструкції з амортизаторами Bilstein і пружинами Eibach.

 

Поки Jaguar XK European існує тільки у вигляді комп’ютерних рендерів, але Thomley Kelham вже розпочали прийом замовлень на рестомоди. «Тираж» моделі буде обмежений, хоча точна кількість запланованих до виробництва купе не розкривається.

admin

Наверх