Українці в Польщі зможуть купити авто за спрощеною процедурою > Gercek Tesisat

Українці в Польщі зможуть купити авто за спрощеною процедурою

Українські громадяни, які відкрили фірму в Польщі або знайшли документально оформлену роботу, можуть взяти в оренду, лізинг або купити автомобіль в кредит.

Ринок швидко відреагував на їхні потреби. За даними платформи Carsmile, українці, які шукають нове авто, найчастіше обирають лізинг (70%). Їхні задекларовані доходи показують, що справи в компаніях, які вони відкрили у Польщі, йдуть відносно добре.

Тому для біженців з України в Польщі підготували пропозиції по-українськи, а також можливість перевірити кредитну історію в українських банках.

Люди, які розпочали підприємницьку діяльність у Польщі чи знайшли тут роботу у формі трудового чи іншого договору, можуть мати зобов’язання перед польськими банками чи лізинговими компаніями. Це означає, що вони можуть взяти в лізинг, орендувати або купити автомобіль у кредит.

Основою є номер PESEL. Наявність позитивної історії в BIK також позитивно впливає на оцінку кредитоспроможності. Якщо лізингоодержувач або позичальник її не має, його попросять надати інформацію, що підтверджує дохід у Польщі, наприклад, бухгалтерські документи або виписку з банківського рахунку.

admin

Наверх