Тюнери доопрацювали найшвидший суперкар Ferrari > Gercek Tesisat

Тюнери доопрацювали найшвидший суперкар Ferrari

Тюнінг-ательє Mansory випустило унікальний пакет доробок для суперкара з відкритим верхом Ferrari SF90 Spider. Подробиці про проєкт розповіли на сайті компанії.

Суперкар Mansory F9XX – Tempesta Celeste отримав безліч зовнішніх і внутрішніх доробок. Вони включають нові кузовні елементи з карбону та нові колісні диски.

Попереду з’явився новий капот із вставками з вуглеволокна, а також новий спліттер. Крім цього суперкар оснастили карбоновими бічними спідницями.

Унікальною рисою проекту є подвійний задній спойлер, який імітує плавці. Вони розмістили додаткові стоп-сигнали.

Ззаду розмістилися чотири вихлопні патрубки і масивний дифузор. Складна кришка також виготовлена з карбону.

Інтер’єр виконаний із шкіри ніжно-блакитного кольору. Пасажирське сидіння та деякі елементи салону пофарбовані у білий колір.

Mansory доопрацювали і 4,0-літровий турбо двигун V8, який тепер видає 980 к.с. і 980 Нм крутного моменту. Він доповнений трьома електромоторами, а загальна віддача силової установки складає 1100 к.с.

Mansory F9XX – Tempesta Celeste здатний розганятися від 0 до 100 км/год всього за 2,4 секунди. Максимальна швидкість становить 355 км/год.

Mansory випустить лише три екземпляри F9XX Tempesta Celeste. Кожен із них буде унікальним, оскільки автомобілі є частиною серії «One of One».

admin

Наверх