Твердо дотримуючись концепції розвитку власних інновацій Chery стає «найбільш потужною рушійною силою Китаю» > Gercek Tesisat

Твердо дотримуючись концепції розвитку власних інновацій Chery стає «найбільш потужною рушійною силою Китаю»

Информация размещена на правах рекламы:

«Технології» завжди були ключовою ознакою бренду Chery, діставши назву «Технології Chery». З моменту заснування концерн Chery дотримувався концепції незалежних інновацій та розробив серію двигунів ACTECO, серед яких 6 моделей увійшли до числа «Десяти найкращих двигунів» Китаю, ставши найбільш потужною рушійною силою Китаю та дозволивши покупцям у всьому світі відчути його вируючу потужність.

Tiggo 8 Pro з двигуном 1.6TGDI

Офіційний випуск першого двигуна Chery у 1999 році відкрив шлях для проведення технологічних досліджень та незалежних розробок. Лише через 4 роки, у 2003 році, з конвеєра зійшла перша партія першого покоління двигунів серії ACTECO Chery власної розробки, тим самим ознаменувавши появу першої серії двигунів з передовим дизайном та незалежними правами інтелектуальної власності серед китайських автомобільних брендів. Двигуни серії ACTECO першого покоління включають різні моделі, у тому числі двигуни об’ємом 0,8-2,0 л без наддування, реально демонструючи володіння Chery ключовими технологіями виробництва двигунів.

У 2009 році було випущено друге покоління двигунів серії ACTECO. Відтоді Chery досягла “нульового” прориву в області двигунів з високими експлуатаційними характеристиками серед китайських автомобільних брендів. В порівнянні з двигунами першого покоління, двигуни другого покоління були вдосконалені з точки зору потужності, економічності та викидів, мали більш оптимізовану конструкцію та були найбільш легковагими передовими двигунами у галузі на той час. Двигуни другого покоління охоплюють безліч моделей, таких як 1.6DVVT та 1.5TCI, та встановлюються на автомобілі серій Arrizo і Tiggo.

Демонстрація Tiggo 8 Pro з двигуном 2.0TGDI на Шанхайській автомобільній виставці

Спираючись на власну систему передових розробок та провідні технологічні переваги, Chery продовжує розробляти двигуни з іще більш високим технологічним рівнем та більш високими характеристиками. У 2018 році були представлені двигуни третього покоління серії ACTECO від Chery. Серед них двигун ACTECO 1.6TGDI, який є флагманом двигунів третього покоління, має чудові тягові характеристики з максимальною потужністю 145 кВт та максимальним крутильним моментом 290 Н·м, та продовжує займати лідируючу позицію серед двигунів китайських брендів з тепловим ККД 37,1%. У 2019 році двигун третього покоління Chery ACTECO 1.6TGDI завоював титул «Десять кращих двигунів року» в Китаї.

Двигун 1.6TGDI

В 2021 році на Шанхайській автомобільній виставці Chery презентувала «Глобальну енергетичну архітектуру Chery епохи 4.0» під назвою «Глобальна енергія CHERY POWER». В той же час був випущений двигун 2.0TGDI з максимальною потужністю 192 кВт, максимальним крутильним моментом 400 N•m та максимальним ефективним тепловим ККД 41%, який безсумнівно можна назвати одним з найпотужніших двигунів китайських автомобільних брендів.

Двигун 2.0TGDI

В процесі 20-річної генерації та накопичення технологій двигуни серії ACTECO пройшли через три покоління «еволюції», випустивши серійні вироби з об’ємом від 0,8 л до 4,0 л. Будучи визнаним представником «Ключових сил Китаю», в цілому Chery має 6 двигунів, які увійшли до числа «Десяти найкращих двигунів» Китаю. Шлях розвитку Chery як «Ключової сили Китаю» є втіленням твердої прихильності «технічним інноваціям» та зміцнення конкурентоспроможності упродовж більше ніж 20 років.

Після 20 років освоєння світового ринку продукція концерну Chery була експортована у більш ніж 80 країн та регіонів із загальним числом користувачів більше 9,7 мільйонів. Chery представила світу потужну енергію Китаю, надаючи можливість користувачам по всьому світу насолодитися дивовижними враженнями від водіння, зумовленими технологічними інноваціями.

За більш детальною інформацію зверніться до https://chery.ua/

admin

Наверх