Суперкари Lamborghini та McLaren знищені потопом у Сеулі > Gercek Tesisat

Суперкари Lamborghini та McLaren знищені потопом у Сеулі

У середині серпня Південну Корею накрив супертайфун Хіннамнор. Тайфун завдав серйозних збитків корейським містам, включаючи Сеул, в якому під водою опинився гараж з кількома суперкарами та іншими дорогими автомобілями – парою Lamborghini, McLaren, Porsche, Bentley, Mercedes-Benz та іншими. Усі вони, судячи з фотографій із місця повені, не підлягають відновленню.

Фотографії підтопленого гаража з’явилися у соціальних мережах ще в середині серпня, але тільки тепер почали спливати у ЗМІ. Зображене на них видовище справді пригнічує: всі автомобілі по дах покриті товстим шаром бруду, що говорить про повне занурення у мутну воду, що була піднята тайфуном. На капот Porsche 911 взагалі приземлився великий мішок зі сміттям.

У числі дорожніх моделей, що зберігалися в гаражі – Lamborghini Aventador SVJ, Lamborghini Huracan Spyder, McLaren 570S, Porsche 911, Mercedes-AMG GT, Mercedes-Benz S-Class, Bentley Bentayga, Cadillac Escalade і Genesis G80. Також на знімках видно KIA EV6, KIA Carnival та Jeep Wrangler, які постраждали не менше.

Зважаючи на все, відновленню жоден з автомобілів не підлягає. Вода, мабуть, залила і салони, хоча в них можуть залишитися якісь слабко пошкоджені деталі, які можна врятувати. Щоб там не було, про подальшу долю потоплених машин не повідомляється. Загальна ціна також невідома, але найдорожчий суперкар у гаражі – Aventador SVJ – коштує понад півмільйона доларів.

admin

Наверх